fav-logo

جاوید مقدم

Search
Close this search box.

وبلاگ

بلاگ کسب و کار

کسب و کارهای آموزشی

what-are-the-Educational-businesses

کسب و کارهای آموزشی

کسب و کارهای آموزشی، یک نقطه ورود عالی برای مبتدیان یا هر کسی است که به دنبال یک شغل دوم است و به شما این امکان را می‌دهد که بدون نیاز به کنار گذاشتن سایر کارهای خود، یک کسب و کار جانبی ایجاد کنید. همچنین اگر به دنبال راه اندازی یک کسب و کار اینترنتی باشید، قطعا کسب و کار آموزشی انتخابی پر از مزیت است. برخلاف تصور رایج، در واقع راه‌های زیادی برای راه‌اندازی یک کسب و کار وجود دارد که به شما امکان می‌دهد کمتر بر روی تدارکات و هزینه‌های اولیه تمرکز کنید و بیشتر روی شروع ایده‌های خود متمرکز شوید.

برای راه‌اندازی یک کسب و کار آموزشی شما باید یک ایده قوی داشته باشید، یک برند بسازید، برای بازاریابی تلاش کنید و خدمات عالی به مشتریان ارائه دهید. اما راه‌هایی وجود دارد که می‌توانید بسیاری از هزینه‌های معمول راه اندازی کسب و کار مانند سرمایه اولیه و انبارداری را کم کنید. ما در این مقاله قصد داریم به شما کمک کنیم که چطور می‌توانید یک کسب و کار آموزشی را با کمترین سرمایه راه‌اندازی کنید.

چگونه کسب و کارهای آموزشی کوچک را راه‌اندازی کنیم؟

چگونه کسب و کارهای آموزشی کوچک را راه‌اندازی کنیم؟

برای شروع کسب و کارهای آموزشی، با پول کم یا حتی بدون پول، به چیزی بیشتر از یک رویاپردازی نیاز دارید. برای شروع درست کار باید:

از زمانی که در دسترس دارید استفاده کنید

خوب است که تعادلی بین جاه طلبی و واقع گرایی در آرزوهای تجاری خود داشته باشید. در زمان پیش از شروع کار به جای بلندپروازی‌های غیر واقعی به مسیر واقعی حرکت خود فکر کنید.

یک ایده کسب‌وکار آموزشی را شناسایی کنید

این می‌تواند ناشی از علایق شخصی شما، یک فرصت بازار یا یک تجربه باشد.

ایده کسب و کار خود را تایید کنید

اینجا جایی است که تشخیص می‌دهید ایده شما قابل اجرا است یا خیر. برای این کار بهتر است با یک کارشناس مشورت کنید. باید به این سوال پاسخ دهید که آیا مردم حاضرند برای این آموزش پول خرج کنند؟

یک نام تجاری بیابید

یک نام قوی باید کوتاه و ساده، به یاد ماندنی و اصیل باشد. برندی انتخاب کنید که در نگاه اول برای مخاطب جذاب باشد.

برنامه‌ریزی کنید

طرحکسب و کار  شما برای حفظ کسب و کارتان در مسیر درست و همچنین تامین امنیت شرکا، سرمایه گذاران، وام دهندگان و غیره حیاتی است.

درک امور مالی کسب و کار

حساب‌های بانکی کسب و کار خود را باز کنید، تامین مالی را تضمین کنید و فرآیندهای حسابداری و حسابداری را راه اندازی کنید.

ساختار کسب و کار را انتخاب کنید

ساختار کسب و کار شما بر مالیات‌ها، عملیات، مسئولیت شخصی و موارد دیگر تأثیر می‌گذارد. انتخاب ساختار کسب و کار مناسب در مورد ایجاد تعادل بین حمایت‌های قانونی و مالی مورد نیاز  و انعطاف پذیری ارائه شده توسط گزینه‌های مختلف است.

مجوزها و مقررات

کسب و کار آموزشی شما تابع قوانین حاکم بر مشاغل در منطقه شما و همچنین قوانین و مقررات خاص زمینه آموزشی شما است. بعضی از کسب و کارهای آموزشی در دسته مشاغل خانگی محسوب می‌شوند و نیاز به مجوز ندارند. در حالی که بعضی مشاغل نیاز به مجوز از چند نهاد دارند. درک این موضوع برای جلوگیری از مشکلات بزرگتر در این مسیر بسیار مهم است.

سیستم‌های نرم افزاری خود را انتخاب کنید

شما برای راه اندازی کسب و کار خود به یک مجموعه فناوری کامل نیاز دارید. حسابداری، ایمیل، تبلیغات، مدیریت پروژه از این موارد است.

مکان کسب ‌و کار را بیابید

مکان‌هایی را که می‌توانید بر اساس فضا، نیازهای آموزشی را برآورده کنید مشخص کنید.

حجم کار و اندازه تیم را برنامه ریزی کنید

اگر قصد دارید همه کارها را خودتان انجام دهید، زمانی که برای سرمایه گذاری در اختیار دارید محدود می‌شود. اگر قصد استخدام نیرو دارید، باید این هزینه‌ها و همچنین زمان لازم برای یافتن و استخدام کارمندان را در نظر بگیرید.

طوفان فکری ایده‌های تجاری برای کسب و کارهای آموزشی

طوفان فکری ایده‌های تجاری برای کسب و کارهای آموزشی

اگر احساس می‌کنید در ارائه ایده‌های کسب و کارهای آموزشی مشکل دارید یا می‌خواهید ایده‌های بیشتری داشته باشید، چند راه برای ایده‌پردازی بیشتر وجود دارد. اول اینکه تمام ایده‌های خود را بنویسید. یک دفتر یا سررسید داشته باشید و هر زمان که ایده‌ای به ذهنتان خطور کرد، آن را بنویسید. سپس به آن فکر کنید که با چکش‌ کاری می‌توان از آن یک ایده کامل ساخت یا خیر.

در جمع ایده‌های خلاقانه بهتری داده می‌شود. از همکاران یا دوستان و خانواده کمک بگیرید تا ایده‌های جدید را ارائه دهند. مخاطبان فعلی خود را بررسی کنید و ایده‌های آنها را دریافت کنید. به آنچه که مردم در رسانه‌های اجتماعی می‌گویند یا به صورت آنلاین جستجو می‌کنند نگاه کنید. با ایده‌های زیاد شروع کنید و سپس لیست خود را با انتخاب ایده‌های برتر ببندید.

پلتفرم‌های آنلاین در کسب و کارهای آموزشی

اگرچه آموزش آنلاین سابقه‌ای حدود ۱۰ ساله دارد اما در دو سال اخیر و با شیوع بیماری کرونا استفاده از بسترهای آنلاین بسیار گسترش یافته است. هجوم بسیاری از مخاطبان این امکان را فراهم کرده است که ایده‌های کسب وک آموزشی نیز بتوانند جایگاه بهتری در فضای آموزش آنلاین پیدا کنند.

امروزه پلتفرم‌های بسیاری در شبکه وب وجود دارد که می‌توانید در آن‌ها آموزش‌های خود را به صورت گروهی و فردی ارائه کنید و مثل گذشته لازم نیست که آموزش‌ها را به صورت حضوری و یا دست کم به صورت آنلاین به فروش برسانید. در ادامه به معرفی بعضی از کسب و کارهای آموزشی که می‌توانید به آن‌ها ورود کنید می‌پردازیم:

۱. برگزاری دوره‌های آموزشی موفقیت

اگر رشته تحصیلی شما روانشناسی، مدیریت و مشاوره است و یا اینکه در این موضوعات مطالعه و تجربه داشته‌اید می‌توانید دوره‌های آموزشی موفقیت را برگزار کنید. افراد بسیاری هستند که به دنبال آموزش چنین موضوعاتی هستند و شما می‌توانید این مباحث را در قالب کارگاه‌های آنلاین یا حضوری، پکیج و سی دی به آن‌ها بفروشید.

۲. کتاب آموزشی خود را چاپ کنید

کتاب آموزشی خود را چاپ کنید

کتاب نه فقط یک محصول فرهنگی است که می‌تواند یک محصول تجاری نیز برای شما باشد. لازم نیست حتما در یک موضوع متخصص باشید که کتاب بنویسید. بلکه همه کتاب‌های آشپزی، کتاب‌های مصور، کتاب‌های شعر، کتاب‌های عکس، کتاب‌های رمان را می‌توانید به بازار بیاورید. با یک ناشر صحبت کنید و در مرحله اول تعداد محدودی از کتاب را منتشر کنید. طبق قرارداد مبلغی از سود فروش به شما تعلق می‌گیرد.

همچنین می‌توانید به انتشار کتاب الکترونیکی فکر کنید. برای انتشار کتاب در آمازون نیاز به مجوز و انتشارات ندارید و می‌توانید به راحتی کتاب خود را بفروشید.

۳. آموزش یوگا و مدیتیشن

امروزه زندگی شهری و فشار و استرسی که از آن به شهروندان وارد می‌شود باعث شده است که افراد زیادی تمایل داشته باشند در کلاس‌هایی شرکت کنند که تمرکز آن‌ها را بالا ببرد و روحیه مثبتی در آن‌ها ایجاد کند. به همین دلیل در چند سال گذشته این‌گونه آموزش‌ها متقاضیان زیادی داشته است. اگر در زمینه یوگا یا هرگونه دوره‌های آموزش مدیتیشن تخصصی دارید این می‌تواند یک زمینه بسیار پولساز در بین کسب و کارهای آموزشی باشد.

۴. دوره‌های آموزشی ترک سیگار و مواد مخدر

خوشبختانه افراد زیادی هستند که تمایل دارند برای ترک سیگار و مواد مخدر یک مربی آموزشی در کنار خود داشته باشند. اگر شما در این زمینه تجربه‌ای دارید می‌توانید به برگزاری این دوره‌ها ورود کنید. حتی اگر سابقه‌ای در این زمینه ندارید می‌توانید به سرعت راهکارهای همراهی با بیمار را جهت ترک مواد مخدر آموزش ببینید و به این بازار کار وارد شوید.

۵. دوره‌های آموزشی کنکور

بسیاری از دانشجویان یا فارغ‌التحصیلان دانشگاهی که به دنبال کار می‌گردند به طور بالقوه دارای این پتانسیل هستند. خصوصا اگر از رتبه‌های برتر کنکور باشید این فضا برای شما فراهم است. اکنون بازار برگزاری کلاس‌های آموزشی دروس کنکور یا مشاوره تحصیلی بسیار پر رونق است و شما نیز در در تدریس یا مشاوره تخصصی دارید می‌توانید به این بازار وارد شوید. شما می‌توانید به طور مستقل به به تبلیغ دوره‌ها و پکیج‌های خود بپردازید یا به تیم‌های مشاوره که اکنون وجود دارد بپیوندید.

۶. راه اندازی کسب و کارهای آموزشی در اینستاگرام

راه اندازی کسب و کارهای آموزشی در اینستاگرام

در دنیای متصل امروزی، توانایی جذب و حفظ توجه دیگران یک دارایی است. کسب ‌و کارهایی که حتی حاضرند برای آن پول بپردازند و بسیاری از سازندگان می‌توانند آن را به کسب ‌وکاری با جریان‌های درآمدی متعدد تبدیل کنند. ایده‌های کسب و کارهای آموزشی اینترنتی از این دسته است.

بسیاری از افرادی که در کسب و کار آموزشی به درآمد بالایی رسیده‌اند از اینستاگرام شروع کرده‌اند. هر ایده‌ای که در هر زمینه آموزشی داشته باشید، اینستاگرام می‌تواند بستر بسیار خوبی برای جذب مخاطبان شما باشد.

۷. برگزاری دوره‌های آموزشی دیجیتال

برگزاری دوره‌های آموزشی دیجیتال

محصولات دیجیتال مانند ساخت موسیقی، ساخت پادکست و قالب‌ها در این فهرست از ایده‌های کسب‌ و کارهای آموزشی با سرمایه‌گذاری کم هستند. هزینه‌های تولید یا حمل و نقل در این روش وجود ندارد که نگران باشید، بنابراین حاشیه سود شما می‌تواند بالا بماند، و یکی از بهترین کسب ‌و کارها برای شروع باشد.

روش آن این است که بفهمید چه چیزی یک محصول دیجیتال خوب را ایجاد می‌کند. چه چیزی آنقدر مفید است که مردم مایل به پرداخت هزینه برای دانلود آن باشند؟ اگر استعدادی دارید که می‌توان آن را به یک محصول دیجیتال تبدیل کرد، به فکر درآمدزایی از آن باشید.

۸. آموزش سئو و بهبود طراحی سایت

ارائه خدمات منفعلانه نیست، اما مطمئنا می‌تواند راهی پرسود در کسب و کارهای آموزشی باشد. کسب و کارهای بسیاری هستند که علاقه دارند بازدید سایت خود را بالا ببرند. شما هم می‌توانید به آموزش آن‌ها بپردازید و هم می‌توانید کارهای لازم را برای بهبود عملکرد سایت آن‌ها انجام دهید.

نویسندگان، طراحان گرافیک، دستیاران مجازی، کارشناسان سئو و غیره می‌توانند کسب‌ و کاری را بر اساس مهارت‌های خود ایجاد کنند. می‌توانید این مهارت‌ها را به‌عنوان یک سرویس مستمر ارائه دهید یا یک کسب ‌و کار مشاوره راه‌اندازی کنید که در مورد پروژه‌های طراحی سایت مشاوره می‌دهد.

۹. آموزش آشپزی

پیج‌های زیادی وجود دارند که به آموزش آشپزی می‌پردازند. عمده مخاطب اینگونه پیج‌ها زنان خانه‌دار هستند. شما می‌توانید آموزش آشپزی را در قالب یک پکیج یا دوره بفروشید. اما ممکن است به دلیل وجود پیج‌های رایگان مشابه این عمل چنان سودآوری نداشته باشد. پس بهتر است آموزش‌های خود را به صورت رایگان در اختیار مخاطبان قرار دهید؛ اما در عوض به افزایش مخاطبان خود بپردازید و از طریق جذب تبلیغات کسب درآمد کنید.

۱۰. آموزش بورس و سرمایه‌گذاری مالی

آموزش بورس و سرمایه‌گذاری مالی

در سال‌های اخیر و با توجه به نوسانات بازار افراد زیادی هستند که به دنبال آموزش مهارت‌هایی هستند که بتوانند سرمایه خود را به درستی مدیریت کنند. این شرایط زمینه بسیار خوبی را برای افرادی پدید آورده است که توانایی راهنمایی مخاطبان را در امور مالی دارند.

می‌توان گفت این کار یکی از پردرآمدترین شغل‌ها در زمینه کسب و کارهای آموزشی است و هم اکنون افراد بسیاری در این زمینه مشغول هستند. شما می‌توانید این آموزش‌ها را در قالب برگزاری دور‌های سواد مالی، پکیج‌های سرمایه‌گذاری یا حتی راهنمایی مستقیم در خرید و فروش نمادهای بازار بورس ارائه کنید.

۱۱. مشاور مدیریت شبکه‌های اجتماعی

این بیماری همه گیر افراد بیشتری را نسبت به آنچه که قبلا دیده بودیم به رسانه‌های اجتماعی سوق داد. شبکه‌های اجتماعی بستر بسیار خوبی برای کسب و کارهای آموزشی است. در یوتیوب، اینستاگرام، فیس بوک، تیک تاک و سایر شبکه‌های اجتماعی موجود، برندها برای مدیریت حساب‌های خود به کمک نیاز دارند.

مدیر شبکه‌های اجتماعی مسئول ایجاد و تجزیه و تحلیل محتوا برای حساب‌های اجتماعی برندها است. مشتریان برای ایجاد محتوای جذاب، نوشتن بیو جذاب، پاسخ به نظرات، اجرای تبلیغات و موارد دیگر به شما پول خواهند داد. می‌توانید ساعتی یا بر اساس نرخ پروژه با آن‌ها توافق کنید.

۱۲. کسب و کار آموزش زیبایی راه‌اندازی کنید

کسب و کار آموزش زیبایی راه‌اندازی کنید

صنعت زیبایی واقعا در طول این دهه پیشرفت زیادی کرده است. تحقیقات نشان می‌دهد که ۵۵ درصد از بنیان‌گذاران کسب‌ و کار سلامت و زیبایی گزارش کرده‌اند که از عملکرد کسب‌ و کار در سال ۱۴۰۰ رضایت داشته‌اند. کسب ‌وکارهای آموزشی که به صورت آنلاین انجام می‌شوند و خدمات متفاوتی را ارائه می‌کنند همچنان در این زمینه برنده خواهند بود.

چیزی که شما باید به مخاطب ارائه کنید آموزش روش‌های مراقبت از پوست و مو است. این فعالیت مخاطبان بسیاری دارد و شما با یک پیج اینستاگرام یا یک کانال یوتیوب می‌توانید افراد زیادی را به سمت آموزش‌های خود جذب کنید.

۱۳. آموزش مدیریت روابط عاطفی

تجربه نشان داده است که افراد برای ترمیم روابط عاطفی خود حاضر به پرداخت مبلغ قابل توجهی هستند. همین دلیل باعث شده است که افراد زیادی به این بازار کار ورود پیدا کنند. لازم نیست که حتما متخصص روانشناسی باشید (که البته اگر باشید بسیار بهتر است) بلکه بسیار از آموزش‌های عمومی و مقالات علمی است که می‌تواند به شما کمک کند تا آموزش‌های لازم را فرا بگیرید و به دیگران انتقال دهید.

۱۴. دوره‌های آموزش پرورش گیاهان ساختمانی

نگهداری از گل و گیاهان آپارتمانی یک کار تخصصی است و نیازمند آموزش است. بسیار پیش می‌اید که خانم‌های خانه‌دار به دنبال آموزش‌هایی هستند که به آن‌ها نشان بدهد چگونه با گل‌های خود رفتار کنند که شادابی بهتری داشته باشند کاری که شما می‌کنید می‌تواند شامل آموزش آبیاری گیاهان ساختمانی، معرفی کودهای مناسب و نحوه کود دهی، میزان نیاز آفتاب در گل‌های متفاوت و هر گونه آموزشی است که در زمینه مراقبت از گیاهان آپارتمانی لازم است.

۱۵. آموزش فیتنس و زیبایی اندام

آموزش فیتنس و زیبایی اندام

اگر یک مربی بدنسازی هستید یا تحصیلاتی در زمینه ورزش یا حتی تغذیه دارید ورود به این بازار می‌تواند برای شما مناسب باشد. امروزه فارغ از مرد یا زن بودن افراد بسیاری هستند که به دنبال برنامه‌های تمرینی فیتنس و پرورش اندام هستند. شما با تهیه برنامه تمرین مناسب، رفع ایرادهای تمرین، برنامه غذایی مناسب می‌توانید مخاطبان زیادی را به سمت خود جلب نمایید.

۱۶. آموزش تربیت فرزند

خوشبختانه امروزه پدر و مادرهای اهمیت بسیار بیشتری به تربیت صحیح فرزندان خود می‌دهند. اگر در زمینه کودک و تعلیم و تربیت تحصیل کرده‌اید و یا به این زمینه علاقه‌مندید می‌توانید وارد عرصه پر سود آموزش تربیت فرزند شوید. چالش‌های بسیاری وجود دارد که شما به عنوان مربی می‌توانید به والدین انتقال دهید. برای مثال آموزش نحوه برخورد با استرس فرزند، نحوه کمک در تحصیل، نحوه برخورد با مشکلات گفتاری و موارد دیگر می‌تواند محور آموزش‌های شما باشد.

سه نکته برای انتخاب بهترین ایده کسب و کارهای آموزشی

۱. تمرکز بر یک جایگاه، بازاریابی را آسان‌تر می‌کند

مانند هر کسب و کاری، بازاریابی چیزی است که قفل موفقیت شما را باز می‌کند. دانستن اینکه تقاضا برای آموزش شما وجود دارد کافی نیست. شما باید راه‌هایی برای دسترسی به افرادی که احتمال مراجعه به شما دارند را بیابید.

به این فکر کنید که چگونه می‌توانید مخاطب خاصی را برای دوره‌های آموزشی خود به حداکثر برسانید و چگونه کسب و کاری که ایجاد می‌کنید می‌تواند به آن‌ها خدمت کند. اگر در حال حاضر مخاطبان قابل توجهی دارید (یک وبلاگ، یک کانال یوتیوب یا یک حساب اینستاگرام)، شاید حتی بتوانید راهی پیدا کنید که کسب و کار خود را بر اساس آن مخاطبان موجود پایه گذاری کنید.

۲. در کسب و کارهای آموزشی خود، قیمت دوره‌های آموزشی را در نقطه متعادلی قرار دهید

در کسب و کارهای آموزشی خود، قیمت دوره‌های آموزشی را در نقطه متعادلی قرار دهید

اگر قیمت خدمات شما خیلی پایین باشد مخاطبان ممکن است تصور کنند کیفیت پایینی دارند. اگر قیمت آن‌ها را خیلی گران باشد نیز خطر ترساندن برخی از مشتریان وجود دارد. در هر صورت، باید نقطه‌ای را پیدا کنید که به شما امکان می‌دهد هزینه جذب مشتریان و ارائه تخفیف‌ها را نیز در نظر بگیرید، به خصوص اگر قصد دارید برای تبلیغات هزینه کنید.

بسیاری از فروشندگان پکیج‌های آموزشی سعی می‌کنند هزینه‌های پست را در قیمت محصولات آموزشی خود قرار دهند تا بتوانند ارسال رایگان یا حداقل یک نرخ ثابت معقول ارائه دهند. برخی دیگر بر تشویق خریداران به افزودن اقلام بیشتر به سبد خرید خود با ارسال رایگان مشروط (مثلاً ارسال رایگان برای سفارش‌های بالای ۱۰۰ هزار تومان) تمرکز می‌کنند تا سود خود را به حداکثر برسانند.

۳. امتحان کنید و در حین تجربه رشد کنید

دستیابی به کمال می‌تواند یکی از بزرگترین موانع در راه اندازی کسب و کارهای آموزشی باشد. اما مطمئن باشید با حوصله کردن، امتحان کردن، خطا کردن و جبران کردن راه درست را یاد خواهید گرفت. می‌توانید در صورت نیاز تنوع دروه‌های آموزشی ارائه شده یا پکیج‌های خود را گسترش دهید.

اگر ایده شما آنطور که برنامه‌ریزی کرده‌اید عمل نمی‌کند، قبل از اینکه آن را عوض کنید، به این فکر کنید که چگونه می‌توانید حرکت را ادامه دهید. جنبه‌هایی از کسب و کار شما وجود دارد که اگر دوره یا رویکرد دیگری را امتحان کنید، می‌توانید آنها را بهتر کنید. برندی که برای ایجاد آن وقت صرف می‌کنید و دنبال‌کنندگانی که در رسانه‌های اجتماعی یا در فهرست ایمیلتان جمع‌آوری می‌کنید، می‌توانند ظرفیت‌هایی باشند که برای ایده کسب ‌وکار خود استفاده می‌کنید.

حفاظت از ایده‌های تجاری کسب و کارهای آموزشی

حفاظت از ایده‌های تجاری کسب و کارهای آموزشی

کارآفرینان در مورد حمایت قانونی از ایده‌های کسب و کار آموزشی خود، چه در حال حاضر و چه در آینده، چند گزینه دارند. نوع مناسب تا حد زیادی به نوع کسب و کاری که انجام می‌دهید بستگی دارد.

  • حق چاپ کتاب‌های آموزشی: حق چاپ از مالکیت معنوی شما محافظت می‌کند، به این معنی که دیگران نمی‌توانند بدون اجازه شما از آن استفاده کنند. این امر در مورد متن، عکس، پادکست، طراحی گرافیک و رسانه‌های مشابه صدق می‌کند.
  • علامت تجاری: علامت تجاری یکی دیگر از حمایت‌های مالکیت معنوی است. اساسا، شما «مالک» یک کلمه، عبارت، لوگو، نماد یا طرح هستید و از استفاده دیگران از آن جلوگیری می‌کنید.
  • ثبت اختراع: حق ثبت اختراع برای تمام اختراعات قابل اعمال است. ثبت اختراع هر شخص دیگری را از ساخت، فروش یا استفاده از اختراع شما در تجارت خود برای مدتی منع می‌کند.
  • قرارداد عدم رقابت: اگر کارمندان یا پیمانکارانی را استخدام می‌کنید، می‌توانید از آن‌ها بخواهید این سند را امضا کنند، که مانع از همکاری آن‌ها با رقبای مستقیم می‌شود.

جمع‌بندی

اگر سرمایه اندکی دارید یا اینکه ترجیح می‌دهید در کنار شغل اول خود یک کار جانبی نیز داشته باشید می‌توانید به بازار کسب و کارهای آموزشی ورود کنید. بسیاری از مشاغل هستند که نیاز به سرمایه خیلی بزرگی ندارند و شما بیشتر می‌توانید با تمرکز بر روی مهارت‌های خود به کسب درآمد برسید. برخی از این زمینه‌ها چنان درآمدزا است که می‌تواند در مدت کوتاهی حتی جایگزین شغل اول شما شود.

در این مقاله سعی کردیم به بررسی مشکلات احتمالی سر راه ایجاد کسب و کارهای آموزشی بپردازیم و راه‌هایی که باعث می‌شود کسب و کار موفق‌تری داشته باشید را ارائه دهیم. همچنین به معرفی تعدادی از ظرفیت‌های مهم برای راه‌اندازی یک کسب و کار آموزشی کوچک و با سرمایه کم پرداختیم. امیدواریم که این مقاله به شما کمک کرده باشد که بتوانید شغل خود را با کمترین سرمایه انتخاب کنید و در مدت کوتاهی به درآمد قابل توجهی برسید.

در صورتی که می‌خواهید کسب و کار خود را راه اندازی کنید یکی از کارهای مورد نیازتان، رسم بوم مدل کسب و کارتان است. اگر در این زمینه آموزشی ندیده‌اید می‌توانید با دوره آنلاین سیر تا پیاز مدل کسب و کار، بوم مدل کسب و کار خود را با جزئیات رسم کنید.

برای دریافت مطالب جدید در پیج اینستاگرام و کانال تلگرام جاوید مقدم عضو شوید.

حتما نظراتتان را زیر این مطلب بنویسید.

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *