کسب درآمد اینترنتی مخصوصا از وبسایت نیاز به درگاه پرداخت اینترنتی داره. در این مقاله قصد داریم بهترین درگاه های اینترنتی رو بهتون معرفی کنیم. رسیدیم به زمانی که شما کسب و کارتون رو ایجاد کردین، سایتتون رو راه انداختین و الان برای کسب درآمدتون از این راه، نیاز دارین درگاه مناسب فروشگاه اینترنتی هم براش در نظر بگیرین. اینطوری دیگه فروشگاهتون تکمیل میشه و مشتریهاتون میتونن از سایت شما خرید کنن. برای این کار کافیه این درخواست رو مستقیماً به شرکتی که میخواین ازش درگاه بگیرین بفرستین و نیازی به مراجعه مستقیم به بانک ندارین. چون این شرکتها تحت نظر بانکها فعالیت میکنن و کارهای مربوطه رو خودشون انجام میدن.
وارد سایت شرکت مربوطه میشین و فرم مورد نظر رو پر میکنین و درخواستتون مورد بررسی قرار میگیره. تو این مقاله قصد داریم چند تا از بهترین درگاهها رو بهتون معرفی کنیم که بتونین ازشون استفاده کنین.
درگاه پرداخت آنلاین
درگاه پرداخت اینترنتی، درگاه واسط بین بانکی و درگاه پرداخت آنلاین همگی یک معنی رو میدن. درگاه پرداخت آنلاین باعث میشه تا شما دیگه نیازی نداشته باشین برای پرداختهایی که باید انجام بدین به بانک مراجعه کنین. اگه قصد دارین وبسایت راهاندازی کنین، یا تو شبکههای اجتماعی فروش راحتتری داشته باشین، نیاز به پیدا کردن بهترین درگاه های اینترنتی یا درگاه مناسب فروشگاه اینترنتی دارین تا از بین اونها درگاه مناسبتون رو پیدا کنین. اون رو روی وبسایت قرار بدین. همینطور میتونین آدرسش رو در شبکههای اجتماعی برای مشتریانتون بفرستین.
چه درگاههایی رو معرفی میکنیم؟
درگاههایی که تو این مقاله معرفی میکنیم نیازی به گرفتن نماد اعتماد و قرارداد با شرکت psp ندارین. این درگاهها از بهترین درگاه های اینترنتی هستن. از اونجایی که قابلیت درگاه پرداخت اینترنتی شخصی ایجاد شده میتونیم یک صفحه از سایت رو به عنوان صفحه پرداخت خودمون در نظر بگیریم. یه فرم رو خودمون براش طراحی میکنیم که پرداخت آنلاین وجه انجام بشه. علاوه بر این بعضی از این درگاهها امکاناتی رو ایجاد کردن که سایت فروشگاهی طراحی کنین که محصولات دانلودی یا فیزیکی رو از این طریق به فروش برسونین.
بهترین درگاه های اینترنتی چه ویژگیهایی دارن؟
بعضی از درگاه های اینترنتی ویژگیهایی دارن که اونها رو از سایر درگاهها متمایز میکنه و اونها رو در لیست بهترین درگاه های اینترنتی قرار میده. درگاه های پرداخت اینترنتی که به صورت مستقیم میگیرید، امکان پرداخت آنلاین و گزارشگیری از پرداخت مشتریان رو فراهم میکنه.
درگاه پرادخت اینترنتیتون باید:
- شما رو از رفتوآمد به بانک بینیاز کنه
- درگاه پرداخت شخصی ارائه بده
- به مجوز و نماد اعتماد الکترونیکی نیازی نداشته باشه
- به صورت روزانه یا هفتگی امکان تسویهحساب داشته باشه
- امکان طراحی فرم پرداخت دلخواه رو داشته باشه
- پرداخت رو سریعتر انجام بده و خدمات مناسبی رو ارائه بده
- از تمام کارتهای بانکی پشتیبانی کنه
- فعالسازی اکانت در سریعترین زمان ممکن اتفاق بیوفته
- کارمزد کمتری رو دریافت کنه
- هم به صورت مستقیم و هم واسطه بشه ازش استفاده کرد
چه کسانی باید درگاه پرداخت واسطه اینترنتی بگیرن؟
اگه شما کسی هستین که میخواد سریعتر به درگاه پرداخت اینترنتی دسترسی پیدا کنه و حوصله مراحل طولانیتر رو برای گرفتن درگاه پرداخت مستقیم نداره، بهتره که از درگاه پرداخت اینترنتی واسطه استفاده کنین. حتی اگه شما کسی هستین که تو شبکهها و پیامرسانهای اجتماعی مثل اینستاگرام، تلگرام، واتس اپ و… میفروشین، میتونین از درگاه پرداخت شخصی استفاده کنین و از طریق این صفحه که طراحی کردین، فروشتون رو انجام بدین. این صفحه پرداخت شخصی امکاناتی رو براتون فراهم میکنه، مثلاً ساخت فروشگاه، ساخت فرم پرداخت و…؛ البته بهترین درگاه های اینترنتی که در این مقاله معرفی میکنیم هر دو امکان مستقیم و واسط رو براتون فراهم میکنن.
درگاه های پرداخت واسطه آپشنهای (امکانات) زیادی رو براتون فراهم میکنن
1. به E نماد (نماد اعتماد الکترونیکی) و مجوز نیازی نداره
اولین و تنهاترین چیزی که برای گرفتن درگاه پرداخت واسطه نیاز دارین اینه که هویتتون رو تأیید کنین. بعد از اینکه درگاه موردنظرتون رو انتخاب کردین، مدارک شناسایی، کارت ملی و شناسنامتون رو ارسال میکنین و بعد منتظر تماس پشتیبانی از شرکت مورد نظرتون میشین. اگه هویتتون تأیید بشه تو مرحله بعد اسم دامنه و API درگاه پرداخت که اختصاصی فقط برای وبسایت شما ایجاد شده و میتونه به درگاه پرداخت اینترنتی شاپرک متصل بشه رو وارد کنین. بعد از این مرحله پشتیبان اطلاعات واردشده شما رو تأیید میکنه و API بهتون میده و امکان پرداخت آنلاین تو سایت شما فعال میشه.
2. در زمان کوتاهی فعال میشه
بالاتر اشاره کردم اگه کسی هستین که حوصله مراحل طولانیتر رو ندارین و میخواین یه ساعته درگاه پرداخت آنلاین براتون فعال بشه، از درگاه پرداخت واسط استفاده کنین. فقط کافیه به وبسایت یکی از این درگاه های واسط مراجعه کنین و فرم درخواستی رو پر کنین و بعد از تأیید هویت و آدرس سایت یا وبلاگتون درگاه پرداخت براتون فعال میشه. بهترین درگاه های اینترنتی این امکان رو براتون فراهم میکنن که در زمان کوتاهی اکانتتون رو فعال کنین
3. درگاه های پرداخت واسطه از سایتسازها پشتیبانی میکنن
اگه شما از سایت سازهایی مثل وردپرس برای ساخت سایتتون استفاده کرده باشین و سایتتون رو اختصاصی طراحی نکرده باشین، درگاه پرداخت واسط انواع ماژول و افزونه رو از سمت خود شرکتی که درگاه پرداخت رو ارائه میده براتون فراهم میکنه.
کافیه در سایت درگاه پرداختی که استفاده میکنین، صفحه آزمایشگاه یا پلاگین رو پیدا کنین و نسبت به سیستم سایتسازی که استفاده میکنین یکی از افزونهها رو نصب کنین. بهترین درگاه های اینترنتی این امکان رو براتون فراهم میکنن که به راحتی افزونهها و ماژولها رو رایگان و ساده نصب کنین.
4. امکان تسویهحساب روزانه
تا چندین سال پیش که تعداد فروشگاههای اینترنتی و همچنین درگاه های پرداختی در ایران انگشتشمار بودند، امکان برداشت از حساب درگاهی حداکثر به 2 بار در هفته میرسید؛ اما با زیاد شدن تعداد درگاهها و رقابتی شدن این بازار امکان تسویهحساب روزانه یا حتی یک ساعت بعد فراهم شده؛ بنابراین با استفاده از بهترین درگاه های اینترنتی نگرانی از بابت تسویهحساب و برداشت از حسابتون در مواقع ضروری ندارین.
5. تسویهحساب در دستگاههای واسط
در دستگاههای واسط شما میتونین به روش پایا و یا کارت به کارت تسویهحساب کنین. تو روش پایا فقط در ساعات اداری بانک پرداخت صورت میگیره و چندین ساعت بعد پول وارد حساب شما میشه. بانک هم تو این روش کارمزدی دریافت نمیکنه. در روش کارت به کارت بدون محدودیت میتونین درخواست واریز بدین؛ اما در این روش باید کارمزد بانک رو هم پرداخت کنین. این وجه از میزان وجهی که قراره به حسابتون واریز بشه کسر میشه. تنها محدودیتی که این روش پرداخت داره اینه که هر 24 ساعت فقط 3 میلیون تومن میتونین برداشت کنین.
6. صفحه شخصی درگاه پرداخت اینترنتی
شما میتونین یه صفحه پرداخت شخصی با نام پروفایل، آدرس شبکههای اجتماعی و… طراحی و استفاده کنین. مثلاً اگه از طریق واتس اپ، اینستاگرام یا تلگرام کسب درآمد میکنین (از راه فروش یا تبلیغات) کافیه آدرس این صفحه رو برای مشتریانتون بفرستین تا از این طریق هزینه رو براتون ارسال کنن؛ بنابراین با بهترین درگاه های اینترنتی میتونین به صورت سادهتر و حرفهایتر فروشتون رو پیش ببرین.
مزایای دیگهای که بهترین درگاه های اینترنتی پرداخت واسط دارن
- امکان طراحی صفحه پرداخت با عنوان و توضیحات مورد نظر وجود داره
- کارمزد کمتری رو نسبت به درگاه مستقیم شامل میشن
- تسویهحساب در سریعترین زمان ممکن اتفاق میوفته (البته به سایت مورد نظر هم بستگی داره)
- در زمان کوتاه راهاندازی میشن
- نیازی به کدنویسی ندارن
- ماژولها و افزونههای متعددی که نصب آسونی هم دارن در اختیار قرار میگیرن
- به نماد اعتماد الکترونیکی نیازی ندارن
- بعد از ثبت نام هم میتونین درگاه پرداخت شخصی ایجاد کنین
معرفی 5 تا از بهترین درگاه های اینترنتی پرداخت
1. زرین پال
اولین درگاه پرداخت اینترنتی، زرین پال هست. در حال حاضر هم از بهترین درگاه های اینترنتی در ایرانه. زرین پال به شما یه زرین کارت میده که مشابه کارت عابربانکه. با این کارت شما میتونین از همه دستگاههای خودپرداز ATM دریافت و انتقال وجه مورد نظرتون رو انجام بدین. با داشتن زرین کارت کارمزد وجه شما نیم درصد حساب میشه. روزهای سهشنبه هم بدون کارمزده و رایگان هر مبلغی رو که مایل باشین میتونین انتقال بدین. همچنین میتونین از اپلیکیشن زرین پال استفاده کنین و حسابتون رو مدیریت کنین.
مزایای زرین پال
- ارائه خدمات پشتیبانی مناسب
- زرین کارت و مزایای زرین کارت
- امکان طراحی فرم دلخواه
- سهشنبههای رایگان (بدون کارمزد)
- امکان ساخت درگاه پرداخت به نام پروفایل شما (کسبوکارتون)
- اپلیکیشن زرین پال و امکاناتش
2. پِی دات آی آر ir
مجموعه سامان کیش در ارائه پرداخت مستقیم فعالیت داره. داستان اینه که بعد از فیلتر شدن درگاه پی لاین، این درگاه شروع به کار میکنه و شایعاتی هم هست که میگه این درگاه همون پی لاین سابق که با نام جدید شروع به کار کرده. با استفاده از این درگاه شما امکان ساخت کیف پول رو هم دارین و به راحتی میتونین حسابتون رو مدیریت کنین. پی دات آی آر هم از بهترین درگاه های اینترنتی در ایرانه که میتونین از مزایای خوبش استفاده کنین. شما هر تعداد سایت داشته باشین، برای هر کدوم از اونها میتونین یه کیف پول مجزا ایجاد کنین.
مزایای Pay.ir
- پشتیبانی مناسب
- ساخت کیف پول
- طراحی فرم پرداخت
- پرداخت با درگاه مستقیم
- در نظر گرفتن یک درصد برای کارمزد در هر دو درگاه واسط و مستقیم
معایب Pay.ir
- برای سایتهایی که درگاه پرداخت مستقیم میخوان شرایط خاصی در نظر گرفته شده و همه سایتها واجد شرایط درگاه پرداخت مستقیم نیستن.
3. نکست پِی next pay
با وجود اینکه نکست پی نسبت به بقیه درگاه های پرداخت دیرتر فعالیت خودش رو شروع کرده، اما با مزیت رقابتی که ارائه داده رشد خوبی کرده. مثلاً تا 45 روز بدون کارمزد کار میکنه و بعد از 45 روز شروع به دریافت کارمزد میکنه. یا مثلاً اگه به هر دلیلی تو عملیات پرداخت مشکلی به وجود بیاد، سوییچری در نظر گرفته شده که شما رو به درگاه بعدی برای پرداخت منتقل میکنه. نکست پی از جمله بهترین درگاه های اینترنتی که آفرهای (پیشنهادهای) جذابی رو برای مشتریان خودش در نظر گرفته.
مزایای next pay
- تسویهحساب سریع انجام میشه
- 45 روز بدون کارمزد کار میکنه
- در کمترین زمان میتونین اکانت رو فعال کنین
- از طریق معرفی هم میتونین درآمد کسب کنین
معایب next pay
- نمیتونین به اسم پروفایل یا کسبوکارتون صفحه پرداخت طراحی کنین
- به درگاه پرداخت 2 بانک نمیتونین متصل شین
4. پردانو
این درگاه، از بهترین درگاه های اینترنتی هست که به بیشتر از 10 درگاه پرداخت دیگه متصله. شما هم به انتخاب خودتون میتونین به هر کدوم از این درگاه های پرداخت متصل بشین و برای پرداخت ازشون استفاده کنین. از ویژگیهای جذاب این درگاه، پرداخت درون برنامهای در اپلیکیشنهای موبایله. این میتونه برای کسانی که میخوان در اپلیکیشنهایی که طراحی میکنن امکان پرداخت درون اپلیکیشن وجود داشته باشه، جذاب و مفید باشه.
مزایای پردانو
- از دو درگاه واسط و مستقیم میشه برای پرداخت استفاده کرد
- همزمان به بیشتر از 10 درگاه پرداخت متصله
- امکان پرداخت درون برنامهای رو در اپلیکیشن های موبایل فراهم میکنه.
- پشتیبانی مناسبی رو ارائه میده
معایب پردانو
- تسویهحساب با تأخیر انجام میشه. خصوصاً در مبالغ بالا
5. زیبال
زیبال از سال 1396 شروع به فعالیت کرده و تمام خدماتی که یه کسبوکار نیاز داره رو ارائه میده. همین امر اون رو در دسته بهترین درگاه های اینترنتی قرار میده. همیشه در دسترسه و پرداخت یار رسمی بانک مرکزی هست
مزایای زیبال
- پشتیبانی قوی ارائه میده
- به صورت خودکار میشه روزانه تسویهحساب کرد
- درگاهها قطعی ندارن
- ارائه سرویسهای متنوع برای درگاه
- امکان تقسیم و واریز مبلغ مورد نظر به چند حساب
- افزونهها و پلاگین های ساده برای نصب ارائه میده
- اپلیکیشن درگاه پرداخت اینترنتی داره
- امکان گزارشگیری لحظهای از طریق ربات تلگرام، اپلیکیشن، ایمیل، اساماس، پنل کاربری و…
کلام آخر
در این مقاله سعی کردیم بهترین درگاه های اینترنتی رو بهتون معرفی کنیم. درگاه های زیادی وجود داره که شما میتونین ازشون استفاده کنین. کافیه کمی جستجو کنین و بر مبنای نیازتون بهترین آفر (پیشنهاد) رو انتخاب کنین. درگاه مناسب فروشگاه اینترنتی و در کل بهترین درگاه های اینترنتی این روزها در رقابت بسیار شدید با هم هستن؛ بنابراین حتماً حواستون باشه که درگاه های مختلف رو به طور کامل بررسی کنین و انتخاب درستی انجام بدین. امیدوارم که این مقاله براتون مفید بوده باشه. ممنون که تا انتهای مقاله با ما همراه بودین.
برای دریافت مطالب جدید در پیج اینستاگرام و کانال تلگرام جاوید مقدم عضو شید.
حتما نظراتتون رو زیر این مطلب برامون بنویسید.