راه های افزایش ترافیک وبسایت

محتوایی که در اینجا مطالعه خواهید کرد
امتیاز دهید

راه‌اندازی یک وبسایت کار سختی نیست. شما می‌توانید به راحتی یک سایت راه‌اندازی کنید اما نکته مهم ترافیک وبسایت شما است. اگر شما نتوانید تعداد بازدیدکنندگان سایت خودتان را به حد استانداردی برسانید، وبسایت شما کاربرد خود را از دست خواهد داد. در این مطلب به راه های افزایش ترافیک وبسایت و معرفی کانال‌های جذب ترافیک پرداخته خواهد شد.

ترافیک وبسایت و شاخص KPI

ترافیک سایت تعداد کاربرانی است که از سایت شما در یک مدت مشخص بازدید می‌کنند. مشخص است که هرچقدر تعداد بازدیدکنندگان بیشتری داشته باشید، در نتیجه عملکرد بهتری در بازاریابی خواهید داشت. عملکرد بهتر در بازاریابی به معنای فروش بیشتر و در نتیجه کسب درآمد بیشتر خواهد بود. در دیجیتال مارکتینگ شاخصی به نام شاخص کلیدی عملکرد (KPI) وجود دارد.

ترافیک سایت بر روی این شاخص تأثیر مثبتی دارد. اگر می‌خواهید در رابطه با دیجیتال مارکتینگ بیشتر بدانید، مطلب دیجیتال مارکتینگ چیست؟ را بخوانید.

راه های افزایش ترافیک وبسایت

روش‌ها و راهکارهای متفاوتی برای افزایش ترافیک یک سایت وجود دارد. در ادامه به معرفی چند راهکار پرکاربرد برای افزایش بازدیدکنندگان یک سایت می‌پردازیم.

1. تولید محتوای متفاوت

راه های افزایش ترافیک وبسایت

تولید محتوا از عوامل مهم برای جذب مخاطب در یک وبسایت است. اما امروزه بسیاری از وبسایت‌ها محتوای خوبی تولید می‌کنند و با افزایش رقابت در تولید محتوا، این کار سخت‌تر و تخصصی‌تر از قبل شده است. برای تولید محتوای خود استراتژی محتوایی داشته باشید و سعی کنید که از انواع محتوا در وبسایت خود استفاده کنید. متن، تصویر و فیلم در کنار یکدیگر جذابیت بیشتری برای مخاطب خواهد داشت.

یادتان باشد که استفاده از عنوان مناسب و جذاب، محتوای شما را برای مخاطبان جذاب‌تر خواهد کرد. اگر می‌خواهید در رابطه با بازاریابی محتوایی بیشتر بدانید، مطلب بازاریابی محتوا چیست؟ را بخوانید.

2. کلمات کلیدی

کاربران اینترنت برای پیدا کردن مطالب مرتبط با موضوعی که به دنبال آن هستند، کلماتی را در موتورهای جست‌وجو وارد می‌کنند و موتورهای جستجو بر اساس این کلمات، صفحات مرتبط را به کاربران نشان می‌دهند. کلماتی که بیشتر توسط کاربران برای جست‌وجو استفاده شده‌اند به کلمات کلید معروف هستند.

اگر به دنبال راه های افزایش ترافیک وبسایت باشید، یکی از بهترین راهکارها برای شما، استفاده از کلمات کلیدی در محتوای وبسایت است. سعی کنید بهترین و مناسب‌ترین کلمات کلیدی مرتبط با فعالیت خود را پیدا کنید و از آن‌ها در مطالب وبسایت استفاده کنید.

3. تبلیغات در همه‌جا

یکی از راهکارهای موفقیت در بین راه های افزایش ترافیک وبسایت، تبلیغات است. هیچ نوع از تبلیغات را دست کم نگیرید. هرچقدر بیشتر وبسایت خود را معرفی کنید، نتیجه بهتری را کسب خواهید کرد. بودجه تبلیغاتی خودتان را برای یک دوره مشخص، معین کنید و این بودجه را در فضاهای مختلف مجازی و حتی دنیای آفلاین برای تبلیغات وبسایت خود هزینه کنید.

البته فراموش نکنید که انتخاب فضای تبلیغاتی مناسب اهمیت به سزایی در موفقیت شما خواهد داشت. ابتدا لیستی از فضاهای ممکن برای تبلیغات در فضای آنلاین و آفلاین تهیه کنید و از این لیست، بر اساس اولویت‌های خودتان، انتخاب کنید.

4. ترافیک ارجاعی

ترافیک ارجاعی

ترافیک ارجاعی به کاربرانی گفته می‌شود که از طریق وبسایت‌های دیگر، به سایت شما ارجاع داده می‌شوند. این ارجاع را اصطلاحاً بک لینک نیز می‌گویند. برای موفقیت در ترافیک ارجاعی چند نکته را در نظر داشته باشید. ابتدا اینکه بک لینک‌ها را می‌توانید از طریق مذاکره با ادمین سایر وبسایت‌ها به دست بیاورید. یعنی آن‌ها لینک شما را در سایت خودشان قرار خواهند داد و شما نیز همین کار را برای آن‌ها خواهید کرد.

البته اگر بتوانید محتوای مرجع در وبسایت خود ارائه کنید، شما در بلندمدت به یک منبع قابل اعتماد تبدیل شده و بسیاری از سایت‌ها بک لینک شما را در محتواهای خودشان قرار خواهند داد.

5. به‌روزرسانی محتوا

پس یک مدت به محتواهای قدیمی خود سری بزنید و آن‌ها را ویرایش کنید. هیچ محتوایی همیشه جذاب نخواهد ماند. یک ویرایش خوب می‌تواند محتوای شما را دوباره برای کاربران جذاب کند.

6. استفاده از ریتارگتینگ در راه های افزایش ترافیک وبسایت

یک اصل در بازاریابی وجود دارد که می‌گوید هزینه شما برای حفظ مشتریان قدیمی از هزینه لازم برای جذب مشتری جدید بسیار کمتر خواهد بود. این یعنی کاربری که وارد سایت شما شده است را باید بتوانید حفظ کنید. متأسفانه بسیاری از کاربران فقط یک بار از صفحات وب شما بازدید می‌کنند. تبلیغات در مابقی وبسایت‌ها یکی از راهکارهای ریتارگتینگ است.

کاربر از آنجایی که با محتوای شما آشنایی اولیه دارد، با دیدن تبلیغات شما احتمال زیادی دارد که دوباره به دیدن وبسایت شما ترغیب شود. البته این موضوع وابسته به کیفیت محتوا و خدماتی است که در استفاده اول از وبسایت مورد نظر به دست آورده است.

7. شبکه‌های اجتماعی را فراموش نکنید

یکی از راه های افزایش ترافیک وبسایت شبکه های اجتماعی هستند

امروزه بخش بزرگی از کاربران در انواع شبکه‌های اجتماعی فعالیت می‌کنند. فعالیت در این شبکه‌ها به شما کمک بسیاری در جذب ترافیک خواهد کرد. تا آنجایی که می‌توانید در اکثر شبکه‌های اجتماعی صفحه اختصاصی خود را ایجاد کنید و از طریق آن‌ها به تبلیغ وبسایت خود بپردازید. محتوای مفیدی که در شبکه‌های اجتماعی به مخاطبانتان معرفی می‌کنید را به وبسایت لینک کنید تا کاربران برای استفاده کامل از آن مطلب به وبسایت شما مراجعه کنند.

8. محتوای ویدیویی

یکی از بهترین راه های افزایش ترافیک وبسایت استفاده از محتوای ویدیویی است. این محتوا را می‌توانید در سایت خودتان بارگذاری کنید و می‌توانید از شبکه‌های اجتماعی که بر اساس محتوای ویدیویی فعالیت می‌کنند استفاده کنید. آپارات و اینستاگرام در ایران به عنوان بهترین و پرمخاطب‌ترین شبکه‌های اجتماعی ویدیو محور شناخته می‌شوند. در این شبکه‌ها می‌توانید محتوای ویدیویی کاربردی یا تبلیغاتی خود را بارگذاری کنید و خودتان را به کاربران این شبکه‌ها معرفی کنید.

9. بازاریابی ایمیلی (ایمیل مارکتینگ)

آیا زمان استفاده از ایمیل تمام شده است و ایمیل با وجود شبکه‌های اجتماعی کاربردی ندارد؟ آمارها نشان می‌دهد که همچنان ایمیل جایگاه خود را به دلایل متعددی حفظ کرده است. بسیاری از شرکت‌ها و مؤسسات بزرگ تجاری در دنیا و داخل ایران از این راهکار برای بازاریابی خود استفاده می‌کنند و به نتایج خوبی نیز دست می‌یابند. اگر بتوانید یک خبرنامه مفید تولید کنید و در دوره‌های مشخصی از آن برای ایمیل مارکتینگ استفاده کنید، خواهید دید که ایمیل مارکتینگ یکی از راه های افزایش ترافیک وبسایت موفق خواهد بود.

 

10. رویدادها یکی از راه های افزایش ترافیک وبسایت

از هر راهکاری که بتوانید هیجان برای حضور در وبسایت را برای کاربران ایجاد کنید، مفید خواهد بود. این هیجان را می‌توانید با برگزاری مسابقات یا جشنواره‌ها ایجاد کنید. یا حتی با ارائه یک محصول رایگان مخصوص افرادی که برای اولین بار از سایت شما بازدید کنند نیز می‌تواند راهکار مؤثری برای افزایش ترافیک باشد. وبینارها که در واقع همایش‌های آنلاین هستند را نیز فراموش نکنید.

یک موضوع جذاب برای مخاطبان هدف خود انتخاب کنید و یک وبینار با محتوایی کاربردی برگزار کنید. تبلیغات این وبینار را از راه‌های مختلف در شبکه‌های اجتماعی و سایر وبسایت‌ها قرار دهید.

11. از اینفلوئنسرها استفاده کنید

اینفلوئنسرها

اینفلوئنسر به فردی گفته می‌شود که در یک شبکه اجتماعی توانسته است مخاطبان زیادی را جذب کند. اینفلوئنسرها اصولاً بر روی مخاطبان اثرگذاری خوبی دارند و می‌توانید با استفاده از آن‌ها وبسایت خود را تبلیغ کرده و شاهد افزایش ترافیک وبسایت باشید. البته فراموش نکنید که در انتخاب اینفلوئنسر مناسب با فعالیت خود دقت کنید تا کاربرانی که هدف اصلی برای شما شناخته می‌شوند وارد سایت شده و نتیجه بهتری کسب کنید.

12. انجمن‌ها و فروم‌ها راهکار رایگانی از بین راه های افزایش ترافیک وبسایت

انجمن‌ها فضای مناسبی برای جذب کاربر است، البته باید از این راهکار به درستی استفاده کنید. انجمن‌ها و فروم‌ها فضایی مشترک برای گفتگوی گروهی کاربران در رابطه با موضوعی خاص است. اگر کاربران هدف خود را به خوبی بشناسید، می‌توانید در پورتال‌های پرطرفدار، فروم مورد نظر خود را پیدا کنید و به عنوان یک عضو فعال، در آن‌ها فعالیت کنید و به سؤالات دیگران پاسخ دهید.

در کنار این فعالیت لینک وبسایت خود را نیز قرار دهید و کاربران فروم را به بازدید از وبسایت متمایل کنید. البته یادتان باشد که اگر این کار را فقط با قرار دادن یک لینک با جملات تبلیغاتی و به صورت تکراری در یک فروم انجام دهید، کاربران به بازدید از وبسایت شما جذب نخواهند شد. عضویت در بسیاری از فروم‌ها رایگان است و هزینه‌ای برای شما از این نظر نخواهد داشت.

انجمن‌ها و فروم‌ها راهکار رایگانی از بین راه های افزایش ترافیک وبسایت

13. رپورتاژ آگهی

بسیاری از رسانه‌های آنلاین، رپورتاژ آگهی منتشر می‌کنند. در واقع به شما اجازه می‌دهند تا یک مطلب در معرفی وبسایت یا محصولات خودتان به کاربران زیاد آن‌ها نشان دهید. اصولاً در کنار رپورتاژ آگهی شما می‌توانید چندین بنر نیز در آن سایت برای رپورتاژ آگهی داشته باشید. فراموش نکنید که رپورتاژ آگهی را باید بر اساس کاربران هدف خود، در وبسایت‌های پربازدید کننده منتشر کنید.

راه های افزایش ترافیک وبسایت با اقدامات فنی

اگر شما مخاطب را برای ورود به وبسایت بتوانید جذب کنید، یک سوم از موفقیت را کسب کرده‌اید. اگر محتوای خوبی برای مخاطبان آماده کرده باشید هم یک سوم دیگر از مسیر را پیموده‌اید. اما یک سومی که قبل از دو نکته قبلی باید انجام دهید، محیط وبسایت است. وبسایت و اقدامات فنی مرتبط با آن از دو نظر در راه های افزایش ترافیک وبسایت مؤثر است.

ابتدا اینکه اگر محیط وبسایت شما جذاب و متناسب با کاربر هدف نباشد، او پس از ورود به سرعت از وبسایت خارج خواهد شد و دوباره نیز برنمی‌گردد. از طرفی موتورهای جستجو نیز به موضوعات فنی وبسایت شما در رده‌بندی آن توجه می‌کنند. در این مطلب به دو نکته اساسی در خصوص اقدامات فنی برای جذب مخاطب بیشتر می‌پردازیم.

واکنش گرایی وبسایت

امروزه صفحات وبسایت فقط توسط مانیتورهای سیستم‌های رایانه‌ای دیده نمی‌شوند. کاربران این روزها از کامپیوترهای شخصی، انواع لپ‌تاپ‌ها، تبلت‌ها و گوشی‌های موبایل با سیستم‌عامل‌های متفاوت و اندازه‌های مختلف برای دیدن وبسایت‌ها استفاده می‌کنند. اگر شما بهترین محتوا، خدمات و یا کالا را در یک سایت ارائه کنید اما کاربران نتوانند به راحتی سایت شما را در دستگاه‌های خود ببینند، هیچ نتیجه‌ای با استفاده از راه های افزایش ترافیک وبسایت نخواهید گرفت.

در نتیجه بسیار مهم است که سایت شما کاربرپسند یا اصطلاحاً یوزر فرندلی باشد. همچنین ریسپانسیو بودن سایت را هم در نظر داشته باشید تا در بسیاری از دستگاه‌ها وبسایت شما بهتر و آسان‌تر دیده شود.

سرعت بارگذاری وبسایت

سرعت بارگذاری وبسایت

هرچند سرعت اینترنت در ایران نسبت به سال‌های گذشته افزایش یافته است، اما همچنان یکی از دغدغه‌های کاربران ایرانی این موضوع است. وبسایتی می‌تواند کاربران زیادی جذب کرده و از ترافیک بالایی برخوردار باشد که کاربران بتوانند به راحتی از وبسایت استفاده کنند. اگر سرعت بارگذاری وبسایت شما کند باشد، کاربران را کلافه خواهید کرد و به سراغ رقبای شما خواهند رفت. یادتان باشد که این موضوع ممکن است یک کاربر را برای همیشه از وبسایت شما دور کند.

راه های افزایش ترافیک وبسایت بر اساس گوگل

موتور جستجوی گوگل را می‌توانیم به عنوان یک موتور جستجوی بی‌رقیب بشناسیم. در نتیجه برای افزایش ترافیک وبسایت باید به الگوریتم‌های تحلیلی این موتور، توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

1- ابزارهای تحلیلی گوگل

گوگل آنالیتیکس و سرچ کنسول گوگل دو ابزار تحلیلی و رایگان برای تحلیل سایت شما و اطلاع از درصد موفقیت شما در استفاده از راه های افزایش ترافیک وبسایت است. گزارش‌ها و تحلیل‌های این دو ابزار به شما کمک خواهد کرد تا تسلط کاملی بر رفتارهای کاربران خود در وبسایت داشته باشید.

2- کی ووردهای LSI

موتور جستجوی گوگل برای جستجوی راحت‌تر کاربران، در کنار کلمات کلیدی، کلمات مشابه با کلمات کلیدی را نیز درک می‌کند. با استفاده از کی ووردهای LSI نیاز به تکرار یک واژه مشخص در تمامی متن یک محتوا ندارید و می‌توانید از واژه‌های مشابه نیز استفاده کنید. این موضوع باعث می‌شود که کاربران بتوانند به محتوای بهتری از طریق گوگل دستیابی داشته باشند.

جمع‌بندی

در این مطلب انواع تبلیغات، استفاده از اینفلوئنسرها، استفاده از محتوای کاربردی برای مخاطبان، تبادل لینک با دیگر سایت‌ها، فعالیت در انجمن‌ها، استفاده از شبکه‌های اجتماعی و استفاده از ترافیک ارجاعی و چندین مورد دیگر را به عنوان کانال‌ها و راه های افزایش ترافیک وبسایت با هم مرور کردیم.

همچنین اهمیت اقدامات فنی برای بالا بردن ترافیک سایت و نمونه‌هایی از اقداماتی که در این راستا باید انجام شود، در این مطلب توضیح داده شد. در نهایت نیز توضیحاتی در خصوص ابزارهای تحلیلی در موتور جستجوی گوگل ارائه شد. همینطور می‌توانید برای افزایش ترافیک وبسایتتان از تبلیغات کلیکی استفاده کنید که پیشنهاد می‌کنیم حتما مقاله کامل و جامعی که برایتان آماده کرده‌ایم را بخوانید.

برای دریافت مطالب جدید در پیج اینستاگرام و کانال تلگرام جاوید مقدم عضو شوید.

حتما نظراتتان را زیر این مطلب بنویسید.

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار و مقالات باخبر شوید

اشتراک گذاری این مقاله
محتوایی که در اینجا مطالعه خواهید کرد

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *