fav-logo

جاوید مقدم

Search
Close this search box.

وبلاگ

بلاگ دیجیتال مارکتینگ

معرفی ۲۰ سرویس کوتاه کننده لینک

Link-shortener-service

معرفی ۲۰ سرویس کوتاه کننده لینک

تو این مقاله میخوایم در مورد سرویس کوتاه کننده لینک صحبت کنیم. بگیم چه کاربردی داره و چه جاهایی لازمه از این سرویس‌ها استفاده کنین. پس تا آخر مقاله با من همراه باش و اگر سوالی داشتی پایین همین مقاله بپرس.

سرویس کوتاه کننده لینک چیه؟ چه کاربردی داره؟

سرویس کوتاه کننده لینک چیست؟

اگه خلاصه بگم، این سرویس‌ها لینک‌های بلند رو کوتاه می‌کنن، به طوری که مسیر لینک عوض نشه و به همون لینک موردنظر برسه. کوتاه کننده لینک، ابزار یا سرویسی هستن که تحت وب یا آنلاین ارائه میشه. نحوه کارش هم اینطوریه که بهش آدرس طولانی داده میشه و این سرویس کوتاه کننده لینک اون رو به URL های کوتاه‌تر تبدیل می‌کنه. مزیتش اینه که فضای کمتری رو اشغال می‌کنه و اکثر این سرویس‌ها رایگانن.

چرا لازمه از سرویس کوتاه کننده لینک استفاده کنین؟

حل مشکل لینک‌های خیلی طولانی

اکثر آدم‌ها با لینک‌های خیلی طولانی ارتباط برقرار نمی‌کنن و خیلی جاها نمیشه این لینک‌ها رو فرستاد. به همین خاطر مجبورین از سرویس‌های کوتاه کننده لینک استفاده کنین.

کوتاه کردن لینک تو شبکه اجتماعی

تو شبکه‌های اجتماعی کوتاه کردن لینک یه وقت‌هایی واقعاً واجب میشه. مثلاً توی توئیتر چون محدودیت تعداد کلمات وجود داره و همینطور تو بیو اینستاگرام از کوتاه کننده لینک استفاده میشه.

کوتاه کردن لینک برای پیگیری کلیک‌ها

یکی از مهم‌ترین علت‌هایی که افرادی که تو حوزه دیجیتال فعالیت دارن، از سرویس کوتاه کننده لینک استفاده می‌کنن به خاطر پیگیری کلیک‌هاست و بررسی اینکه چند نفر تا الان روی لینک کلیک کردن. به کمک کوتاه کننده لینک می‌فهمین چند نفر روی لینک مورد نظر شما کلیک کردن.

سرویس کوتاه کننده لینک برای لینک‌های فارسی

گاهی از سرویس کوتاه کننده لینک واسه کوتاه کردن لینکی که آدرس فارسی داره استفاده میشه. وقتی می‌خواین آدرس صفحه فارسی‌ رو بفرستین ولی می‌بینین آدرس خیلی طولانیه و همینطور حروف خوانایی نداره بهتره از لینک کوتاه شده استفاده کنین.

کوتاه کننده‌های لینک خارجی بدون VPN

۱. rebrandly.com

سرویس کوتاه کننده لینک با خدمات فوق‌العاده، سرویس rebrandly هست که برای استفاده از اون باید عضو سایت بشین ولی بدون عضو شدن هم یه سری خدمات رو ارائه میده. با این سرویس می‌تونین لینک‌هاتون رو کوتاه کنین و همینطور آمار دقیقی از تعداد کلیک‌های این لینک‌ها داشته باشین؛ و از گوگل کروم این سایت برای سرعت دادن به کارها استفاده کنین.

۲. smallseotools.com

۳. linksplit.io

۴. bkr.dev

کوتاه کننده لینک خارجی با VPN

کوتاه کننده لینک خارجی با VPN

۱. bit.ly

سرویس کوتاه کننده لینک بیت لی بدون اغراق بهترین سرویس کوتاه کننده لینک هست. چرا؟ چون امکانات خوبی ارائه میده و رایگان هم هست. به همین خاطر خیلی از وب‌مسترها بیت لی رو برای کوتاه کردن لینک استفاده می‌کنن. بیت لی چه ابزارهایی در اختیارتون میذاره؟ منابع کلیک لینک‌ها، امکان ویرایش لینک‌ها و…

۲. tinyurl

این سرویس هم مثل قبلی رایگانه؛ اما اطلاعاتی در مورد لینک‌ها، تعداد کلیک‌ها و… نمیده.

۳. ouo.io

با این سرویس کوتاه کننده لینک می‌تونین درآمدزایی کنین؛ اما چجوری؟ کاربرانی که لینک‌های کوتاه شده که شما ایجاد کردین رو باز می‌کنن، یه تبلیغ بهشون نشون داده میشه و با دیدن این تبلیغ باعث درآمدزایی میشه و مبلغی به عنوان درآمد به حساب شما اضافه میشه. برای مطالعه بیشتر در مورد افزایش درآمد، مقاله راه های افزایش درآمد رو بخونین.

۴. ls.gd

با این سرویس کوتاه کننده لینک می‌تونین آنالیز دقیق کلیک روی لینک‌ها رو ببینین.

۵. ow.ly

این سرویس، یکی دیگه از سرویس‌های خوب کوتاه کننده لینک هست که می‌تونین به راحتی لینکی که ایجاد کردین رو تو شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بذارین.

۶. tiny.cc

این سرویس کمک می‌کنه لینک‌ها رو سفارشی‌سازی کنین؛ یعنی می‌تونین لینک رو ویرایش و آدرس مدنظرتون رو برای لینک کوتاه شده قرار بدین.

۷. adf.ly

با این سرویس هم می‌تونین از راه لینک کوتاه‌شده درآمد به دست بیارین. درآمد تو این سیستم به دلار هست و وقتی که موجودی به ۵ دلار یا بیشتر برسه می‌تونین درخواست کنین و پول رو برداشت کنین.

۸. v.gd

۹. u.to

۱۰. tny.im

۱۱. unshort.site

سرویس‌های ایرانی کوتاه کننده لینک

۱. یون yun

قدیمی‌ترین سرویس کوتاه کننده لینک، یون هست. قبلاً آدرسش yon.ir بود ولی به yun.ir تغییر کرده. با این سایت خیلی راحت می‌تونین لینک‌ها رو کوتاه کنین و همینطور به راحتی لینک‌ها رو مدیریت کنین. امکانات این سرویس:

  • ویرایش آدرس کوتاه شده
  • کسب درآمد
  • داشتن ربات تلگرام
  • داشتن افزونه گوگل کروم
  • وصل شدن به دامنه شخصی

۲. وان دا ۱da

امکانات این سرویس نسبت به سرویس‌های دیگه پیشرفته تره. با وان دا می‌تونین لینک‌هارو به صورت مستقیم و غیر مستقیم کوتاه کنین.

۳. B2n

یکی از قدرتمندترین سرویس‌های کوتاه کننده لینک، بیتن هست که امکانات خوب و متفاوتی داره. تعداد زیادی از وب‌مستران از بیتن استفاده می‌کنن؛ و باید بگم که همه امکانات این سیستم رایگانه. امکانات بیتن شامل، تاریخچه دقیق، منبع‌ها، منطقه جغرافیایی افرادی که رو لینک کلیک کردن و… . با این سرویس می‌تونین خیلی راحت لینک‌ها رو ویرایش کنین.

سرویس های کوتاه کننده لینک

۴. زایا zaya

سرویس کوتاه کننده لینک بعدی، زایا هست. زایا امکانات ویژه‌ای نسبت به بقیه سرویس‌ها داره. یکی از مزیت‌های کوتاه کننده لینک زایا اینه که می‌تونین دامنه خودتون رو به زایا متصل کنین و لینک‌های کوتاه رو به صورت شخصی‌سازی‌شده داشته باشین.

مزیت‌های دیگه این کوتاه کننده لینک: بررسی کردن آمار و عملکرد لینک‌ها، داشتن حریم خصوصی، شخصی‌سازی لینک‌ها و…

 ۵. اپیزو opizo

یکی دیگه از سرویس‌های ایرانی کوتاه کننده لینک اپیزو است؛ و سرویس‌های جالبی ارائه میده. اپیزو یه سرویس تبدیل لینک‌های بلند به کوتاه و البته درآمدزا هست. با کوتاه کردن لینک‌های بلند و به اشتراک گذاشتن اون‌ها مبلغی هم به شما می‌رسه این سرویس کوتاه کننده لینک برای سایت‌های تحت وردپرس هم راهکاری ارائه داده تا بتونن راحت‌تر لینک‌ها رو مدیریت کنن. با این سرویس می‌تونین برای لینک‌ها تاریخ انقضا مشخص کنین که بعد از اون تاریخ دیگه قابل استفاده نباشه.

امکانات سرویس اپیزو

  • رایگانه
  • دارای پلاگین وردپرس
  • امکان به دست آوردن درآمد
  • امنیت بالا
  • امکان گذاشتن تاریخ انقضا برای لینک‌ها

کوتاه کردن لینک چجوری انجام میشه؟

اصلاً کار سختی نیست. سرویس کوتاه کننده لینک رو که بهتون معرفی کردیم. وقتی وارد این سرویس‌ها بشید، یه کادر براتون باز میشه. اینجا شما لینک اصلی و طولانی که می‌تونه مثلاً لینک یه صفحه از سایت، اینستاگرام و… رو وارد می‌کنین. بعد روی دکمه shorten کلیک می‌کنین. به همین راحتی لینک کوتاه شده رو بهتون میده.

سعی کنین تو سرویس‌هایی که می‌خواین ازش استفاده کنین، عضو بشین تا بتونین جدا از کوتاه کردن لینک، لینک‌ها رو مدیریت کنین، آمارش رو ببینین و اون‌ها رو همیشه بتونین بررسی کنین.

سایت‌های کوتاه کننده لینک ایرانی کاربردی هستن؟

سایت‌های کوتاه کننده لینک ایرانی کاربردی هستن؟

نظرات مختلفی در این مورد وجود داره. بعضی‌ها میگن این سرویس کوتاه کننده لینک ایرانی ممکنه خیلی وقت‌ها در دسترس نباشه و بهتره که از سرویس‌های خارجی استفاده بشه؛ اما از طرفی عده‌ای میگن سرویس کوتاه کننده لینک خارجی با بعضی از اینترنت‌های ایران هماهنگ نیست و ممکنه لینکی کوتاه شده‌ای که ایجاد کردیم برای نمایش به مشکل بخوره؛ اما پیشنهاد من چیه؟ نظر من اینه حتماً قبل از برگزاری کمپین که نیاز به کوتاه کننده لینک دارین سرویس رو با سیستم‌های مختلف امتحان کنین تا مطمئن باشین در دسترسه و مشکلی تو نمایش اون وجود نداره.

جمع‌بندی

تو این مقاله در مورد سرویس کوتاه کننده لینک صحبت کردیم؛ و گفتیم که این سرویس‌ها لینک رو کوتاه می‌کنن بدون اینکه مسیر لینک عوض بشه. گفتیم تو مواردی مثل شبکه‌های اجتماعی که محدودیت کاراکتر داره و… کاربرد زیادی داره. چند تا سرویس خارجی و داخلی، مزایا و ویژگی‌هاشون رو برای استفاده شما معرفی کردیم که می‌تونین اون‌ها رو امتحان کنین و تو موارد حساس بهترینش رو به کار بگیرین. نحوه استفاده از این سرویس‌ها هم خیلی راحته. فقط کافیه وارد سرویس بشین، آدرس لینک طولانی رو وارد کنین و روی کلمه shorten کلیک کنین.

برای دریافت مطالب جدید در پیج اینستاگرام و کانال تلگرام جاوید مقدم عضو شید.

حتما نظراتتون رو زیر این مطلب برامون بنویسید.

 

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *