همکاری در فروش

محتوایی که در اینجا مطالعه خواهید کرد
امتیاز دهید

امروز میخوایم در مورد همکاری در فروش یا افیلیت مارکتینگ صحبت کنیم. فرقی نمی‌کنه دانشجو، دانش آموز یا صاحب کسب و کار باشی، در هر صورت بدون نیاز به سرمایه خاصی و تنها با استفاده از یه لپ تاپ یا کامپیوتر شخصی می‌تونین به کسب درآمد برسین. در این مقاله سعی می‌کنیم صفر تا صد افیلیت مارکتینگ رو براتون توضیح بدیم و در انتهای مقاله هم سوالاتی که امکان داره در این زمینه براتون پیش بیاد رو بررسی می‌کنیم.

همکاری در فروش چیه و چطور کار می‌کنه؟

همکاری در فروش چیه و چطور کار می‌کنه؟

همکاری در فروش به این صورته که شما به عنوان یه واسطه و بازاریاب دیجیتالی بین فروشنده و مصرف‌کننده قرار می‌گیرید. در این سیستم با استفاده از بازاریابی محصولات شرکت‌ها کسب درآمد می‌کنین که یه پروسه رایگان و راحته و هیچ مسئولیتی برای شما نداره.

تنها کاری که شما در این سیستم باید انجام بدین اینه که برای شرکت‌های مختلف بازاریابی انجام بدین. دیگه شما ارتباطی با ارسال محصول، برگشت و خرابی محصول، پشتیبانی و مشکلات دیگه‌ای که ممکنه پیش بیاد ندارید. کار شما فقط و فقط بازاریابیه و هیچ مسئولیت دیگه‌ای ندارید.

در سیستم همکاری در فروش، شما دغدغه‌ای از بابت خرید یا تولید محصول و انبار محصول ندارید. هر زمانی هم که مایل باشین می‌تونین با شرکت‌های مختلف همکاری در فروش داشته باشین.

3 رأس مهمی که در این سیستم وجود دارن

3 رأس مهم همکاری در فروش

  1. فروشنده: فروشنده می‌تونه از یه دست‌فروش گرفته، تا یه کارآفرین یا شرکت بزرگ رو شامل بشه. محصول مورد نظر هم می‌تونه از یه محصول فیزیکی (مثل اکسسوری یا لوازم آرایش) تا خدمات (مثل آموزش یه حرفه یا نرم‌افزار) باشه و یا حتی ماهیت دیجیتالی (فروش انواع فایل‌ها) داشته باشه.
  2. همکار فروش (بازاریاب): همکار فروش کسیه که از طریق کانال‌های ارتباطی مختلف با مصرف‌کننده‌های زیادی در ارتباط ست. کاری که همکار فروش انجام میده اینه که این مصرف‌کنندگان رو به فروشنده متصل می‌کنه. بنابراین ورودی خوبی از مصرف‌کننده‌ها برای فروشنده محصول فراهم میشه و همکار فروش از این راه مزد خودش رو دریافت می‌کنه.
  3. مصرف‌کننده: مصرف‌کننده‌ها در این سیستم افرادی هستن که نیازشون به محصول یا خدمت خاصی رو می‌خوان برطرف کنن. به دنبال بهترین فروشنده با قیمت مناسب می‌گردن.

متداول ترین سیستم های همکاری در فروش

متداول‌ترین سیستم‌های همکاری در فروش

1. همکاری در فروش خدمات

یکی از مرسوم‌ترین سیستم‌های همکاری در فروش در کشور ما، فروش سرویس‌های هاست و سرور هست. در بعضی از وب‌سایت‌ها خصوصاً وب‌سایت‌های بزرگ در قسمت بالا یا همون Header می نویسه که مثلاً توسط سرور X میزبانی میشه. این سرورهای هاستینگ به ازای هر خریدی که انجام میشه تا 15 درصد به شما پورسانت میدن. این جمله‌هایی که نوشته میشن معمولاً یه بک لینک همراهشون دارن که به سایت هاستینگ میره. نکته قابل توجه اینه که این کار به عنوان نمایندگی هاستینگ نیست. چرا که در نمایندگی هاستینگ شما باید یه پنل نمایندگی رو خریداری کنین. بعد از خریداری پنل می‌تونین بفروشین. اما در اینجا شما مشتری رو به سایت اصلی هدایت می‌کنین.

2. همکاری در فروش محصول فیزیکی

در مدل همکاری در فروش محصول فیزیکی، شما می‌تونین از شبکه‌های اجتماعی مختلف استفاده کنین. حتماً بسیاری از اینفلوئنسرها رو دیدین که شما رو تشویق می‌کنن از لینک یا سایت خاصی خرید کنین. یا به لینکی برید و ویدیوی خاصی رو تماشا کنین. یا ویدیوهای مختلف آنباکسینگ و رونمایی از یه محصول خاص رو دیدین که توسط یوتیوبرها و اینفلوئنسرها گذاشته میشه. بعد از رونمایی هم بهتون میگن که برای استفاده و خرید این محصول به این لینک مراجعه کنین و خریدتون رو انجام بدین.

دیجی‌کالا نمونه بارزی هست که پلتفرمی مشابه پلتفرم آمازون داره. دیجی‌کالا هم برای افیلیت مارکتینگ به شما لینک اختصاصی برای یک یا چند محصول خاص رو میده. حالا کافیه لینکی که از دیجی‌کالا دریافت کردین رو در شبکه‌های اجتماعی خودتون و یا در وب‌سایتتون قرار بدین. از اونجایی که دیجی‌کالا تنوع محصولات زیادی داره، شما با پیدا کردن علاقه خودتون در دسته‌بندی محصولات می‌تونین لینک محصولات مورد علاقتون رو دریافت کنین و نسبت به اون، به ازای هر خرید پورسانتتون رو دریافت کنین.

اگه می‌خواین در سیستم همکاری در فروش سود دائمی و خوبی داشته باشین، باید به کیفیت محصولات هم توجه کنین. چون درسته که شما در این مسیر مسئولیتی ندارین، ولی زمانی که کیفیت محصولات مناسب نباشه مشتریان شما بعد از یک بار خرید دوباره به سایت شما برنمی‌گردن و این برای سایت یا پلتفرم خودتون مناسب نیست.

3. همکاری در فروش محصولات غیر فیزیکی

فروش محصولات دانلودی هم مانند فروش محصولات فیزیکیه، با این تفاوت که این محصولات در قالب فایل‌های مختلف مثل: فایل ویدیویی آموزشی، پاورپوینت، ورد و… هستن. بنابراین این محصولات هم می‌تونن در قالب همکاری در فروش به لینک مقصد هدایت بشن و به فروش برسن.

4. همکاری در فروش فیلم و موسیقی

تا چندین سال پیش اتفاقی که میوفتاد این بود که خیلی از سایت‌ها به صورت غیرقانونی لینک دانلود فیلم‌ها و سریال‌ها رو در سایت خودشون قرار می‌دادن. بعد از مدتی، شرکت تصویرگستر پاسارگاد تصمیم گرفت که به همراه رسانه‌های توزیع نسخه‌های دانلودی رو به صورت قانونی منتشر کنن. بنابراین در حال حاضر زمانی که قصد دانلود فیلم یا سریالی رو داریم، با سایت‌های زیادی روبه‌رو میشیم که لینک دانلود رو در یک یا چند کیفیت به صورت قانونی گرفته‌اند و در ازای هر دانلود هم 30 درصد سود می‌گیرند. شما هم می‌تونین با گرفتن اشتراک دانلود از سایت‌های مختلف مثل عصر آپلود، سلام سینما و… این لینک‌ها رو در سایتتون منتشر کنین و از این طریق درآمد کسب کنین.

5. استفاده از سیستم همکاری در فروش با کد دعوت اختصاصی

یکی از هوشمندانه‌ترین اتفاقاتی که می‌تونه در سیستم همکاری در فروش اتفاق بیوفته، استفاده از کد دعوت اختصاصیه. این روش هوشمندانه همکاری در فروش به شما یک حساب فعال میده که در همون زمینه بهتون خدمات میده. شما با دعوت دوستانتون امتیاز به دست میارید و در نهایت به شما در همون زمینه جایزه یا پورسانت تعلق می‌گیره.

مزایای سیستم همکاری در فروش

  • نیازی به سرمایه ندارد.
  • نیازی به تولید یا انبار کردن محصول ندارد.
  • هیچ‌گونه مسئولیتی در قبال کیفیت، تحویل و پشتیبانی محصولات ندارد.
  • به زمان و تخصص زیادی نیاز ندارد.
  • انجام کار در خونه بدون نیاز به اجاره دفتر یا ثبت شرکت
  • دسترسی به تعداد زیادی از مشتریان
  • رسیدن به درآمد غیرفعال

معایب سیستم همکاری در فروش

  • ایجاد ترافیک در سایت، که از طریق بالا بردن بازدید از سایت حاصل میشه کمی زمان‌بره.
  • امکان هک لینک‌ها و دزدیده شدن پورسانت ها وجود داره که شما باید مراقب امنیت سایت باشید.
  • هزینه بالا برای تبلیغات
  • درسته که شما مسئولیتی در برابر کیفیت محصولات ندارید، اما تجربه بد خرید برای کاربر باعث میشه دیگه از سایت شما خرید نکنه. بنابراین اعتبار سایتتون زیر سؤال میره.

نکاتی که باید در سیستم همکاری در فروش رعایت کنید

نکات مهم همکاری در فروش

چند تا هندونه رو با هم نمیشه برداشت

روی یک محصول یا خدمت خاص تمرکز کنین و از این شاخه به اون شاخه نپرین. به این ترتیب می‌تونین روی کسب مهارت در یک زمینه خاص تمرکز کنین و مهارت‌های لازم رو در همون زمینه کسب کنین.

حتماً به دنبال برندسازی باشید

از همون ابتدای کار برنامه‌ریزی‌های لازم رو برای تبدیل شدن به یک برند انجام بدین. برندسازی تأثیر بسیار زیادی در افزایش میزان فروش شما دارد.

قسمتی رو به مقایسه محصولات اختصاص بدین

مقایسه محصولات می‌تونه مشتریان رو ترغیب به خرید کنه. همچنین می‌تونه جنبه متقاعدکنندگی برای خرید محصول داشته باشه.

استراتژی‌های مختلفی رو امتحان کنین

برای اینکه به بهترین استراتژی ممکن که در وب‌سایتتون بهترین عملکرد رو داره برسین، بهتره که استراتژی‌های مختلفی رو امتحان کنین تا نتایج رو آنالیز و بررسی کنین. به این ترتیب متوجه میشین که پرسونای مخاطب شما به کدوم روش بیشترین میزان پاسخ مثبت رو میدن.

آپدیت بمونین

برای موفقیت در این رقابت نفس‌گیر بهتره که آپدیت بمونین آخرین روش‌ها و مدل‌های مختلف بازاریابی و دیجیتال مارکتینگ رو به کار بگیرین.

محصول یا خدمت مناسبی رو انتخاب کنین

یکی از مهم‌ترین قسمت‌های کار شما که می‌تونه نقش مستقیمی رو در موفقیت یا شکست شما در سیستم همکاری در فروش داشته باشه، انتخاب محصوله. ممکنه شما توانایی خوبی در بازاریابی و دیجیتال مارکتینگ داشته باشین، اما انتخاب محصول نامناسب می‌تونه کسب و کار شما رو با شکست روبه‌رو کنه. پس حتماً محصول یا خدمتی رو انتخاب کنین که بازار هدف و پرسونای مخاطب خوبی رو داره.

با فروشنده مناسب و قابل اعتماد کار کنین

در مورد این موضوع اشاراتی کردیم اما یک‌بار دیگه تأکید می‌کنم که کار کردن با فروشنده نامناسب می‌تونه اعتبار سایت شما رو زیر سؤال ببره. پس حواستون باشه که با چه کسانی سیستم همکاری در فروش رو انجام میدین.

تأثیر افیلیت مارکتینگ بر روی سئو

اگر شما وب‌سایتی دارید، فعالیت کردن در زمینه افیلیت مارکتینگ می‌تونه به صورت غیرمستقیم بر روی سئوی سایت شما تأثیرگذار باشه. چرا که با هر کلیک و یا کامنت‌ها و همینطور بک لینک‌هایی که دریافت می‌کنین، بازدید سایت شما بالا میره. این قضیه تأثیر مستقیم روی رتبه سایت و الکسای شما داره.

سؤالاتی که بعد از خوندن مقاله ممکنه براتون پیش اومده باشه

درآمد همکاری در فروش چقدره؟

درآمد حاصل از همکاری در فروش می‌تونه به صورت تصاعدی بالا بره. افرادی که به صورت خوب و منظم به فعالیتشون ادامه میدن، قطعاً می‌تونن جایی برای خودشون در این بازار پیدا کنن. این افراد می‌تونن به ‌راحتی درآمدهای میلیونی رو تجربه کنن به شرطی که استمرار کافی رو در انجام کارشون داشته باشن.

نحوه محاسبه سود افیلیت مارکتر به چه صورته؟

  • پرداخت در ازای هر فروش

در این روش پس از معرفی مشتری به فروشنده توسط همکار فروش، پس از تسویه مشتری با فروشنده، فروشنده با همکار فروش تسویه حساب می‌کنه.

  • پرداخت در ازای هدایت مشتریان به سایت فروشنده

این روش شامل اقدامات مختلفی مانند رفتن به سایت فروشنده، ایجاد حساب کاربری، خرید محصول و ثبت کامنت بازخورد از محصول، نصب اپلیکیشن و اقدامات دیگر رو شامل میشه. همکار فروش باید مخاطبانش رو قانع کنه که این اقدامات رو انجام بدن و در ازای تعداد اکشن‌های انجام‌شده مزد‌ خودش رو دریافت می‌کنه.

  • پرداخت در ازای افزایش ترافیک وب‌سایت

در این روش بازاریاب روی کنجکاو کردن مشتریان تمرکز می‌کنه تا اون‌ها رو به وب‌سایت فروشنده بکشونه. به این ترتیب ترافیک وب‌سایت فروشنده بالا میره و به ازای افزایش ترافیکی که در وب‌سایت ایجاد شده درآمد کسب می‌کنه.

برای شروع همکاری در فروش به چه چیزی نیاز دارم؟

برای شروع نیاز دارید کانال تلگرامی، پروفایل اینستاگرام و یا یک وب‌سایت داشته باشید. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، می‌تونین راه‌های کسب درآمد از طریق اینستاگرام و کسب درآمد از طریق تلگرام رو بخونین.

پورسانت همکاری در فروش چقدر است؟

بسته به نوع حوزه‌ای که انتخاب کردید، پورسانت شما می‌تونه 1 الی 40 درصد باشه.

جمع‌بندی

سیستم همکاری در فروش برای کسانی که حتی توانایی انجام کاری رو ندارن، محصولی برای فروش ندارن و سرمایه‌ای هم برای شروع کار ندارن بسیار مناسبه. شما می‌تونین با ثبت نام در سیستم همکاری فروش در حوزه کاریتون شروع به کسب درآمد کنین. ممکنه شما صاحب کسب و کار باشین و باز هم می‌تونین از سیستم همکاری در فروش استفاده کنین و فروشتون رو بالا ببرین.

این رو بدونین که همیشه شروع هر کاری سخته. افیلیت مارکتینگ هم از این قاعده جدا نیست. ممکنه تا رسیدن به اولین فروشتون ماه‌ها طول بکشه. برای اینکه این روند رو سریع‌تر پیش ببرین و سریع‌تر به درآمد برسین، بهتره که تکنیک‌ها و ترفندهای موجود در این زمینه رو جدی بگیرین. همیشه آپدیت بمونین و با آخرین ترفندهای موجود برای به‌روزرسانی و پیش بردن سایتتون آشنا باشین.

عضویت در خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین اخبار و مقالات باخبر شوید

اشتراک گذاری این مقاله
محتوایی که در اینجا مطالعه خواهید کرد

نظرات کاربران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 + یازده =