ابزار رایگان لیست KPI های کسب و کار + فرمول محاسبه!

fav-logo

جاوید مقدم

جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

کسب درآمد اینترنتی مطمئن

کسب درآمد اینترنتی مطمئن

در عصری قرار گرفتیم که اگه در منزل کافیه یه موبایل هوشمند یا یه سیستم کامپیوتری داشته باشیم، به راحتی میتونیم به کسب درآمد اینترنتی بپردازیم. موفقیت ما در این عرصه هم بستگی به تلاش مستمر و پیگیری خودمون داره. میدونین که افراد زیادی فارغ از سن و سال و جنسیتی که دارن، به کسب درآمد اینترنتی روی آوردن و کسب و کار اینترنتی خودشون رو راه انداختن و کسب درآمد اینترنتی مطمئن رو تجربه میکنن.

دوست من که داری این مقاله رو میخونی قطعا شما یا تجربه کار اینترنتی رو نداری، اما دوست داری که شروعش کنی. ممکنه تجربه و تخصصی رو داشته باشی و مایل باشی در بستر اینترنت ازش کسب درآمد اینترنتی داشته باشی. یا کسب و کاری داری و میخوای کانال اینترنتی هم داشته باشی تا با مخاطب های بیشتری در ارتباط قرار بگیری و مشتری های بیشتری داشته باشی. پس اگه جزو یکی از سه دسته بالا هستی با ما همراه باش که پیشنهاد های شگفت انگیزی از شروع تا بازاریابی اینترنتی برات داریم.

استارت کار چطوریه؟

دوست خوبم برای کسب درآمد اینترنتی مطمئن در درجه اول باید آموزش و مطالعه رو جدی بگیری. باید اصول کسب درآمد از اینترنت رو یاد بگیری. فکر نکنی که فقط دسترسی به اینترنت و سیستم میتونه موفقیت شما رو تضمین کنه. این ها تنها ابزار شما هستن اما دانش شما در این زمینه و عملکردتونه که شما رو به موفقیت میرسونه.

پس در درجه اول سعی کن تا میتونی در این زمینه آموزش ببینی. آموزش های زیادی در این زمینه هست که میتونی با سرچ در گوگل، یوتیوب، اینستاگرام و… ازشون استفاده کنی. با دوره گرگ اینستاگرام هم میتونی آموزش کامل اینستاگرام رو ببینی. البته اگه بستر اینستاگرام رو به عنوان بستر اصلیت انتخاب میکنی، به شدت دوره گرگ رو پیشنهاد می کنم. بنابراین توجه داشته باشین که کسب درآمد از اینترنت برای کسی آسونه که اصول کسب درآمد از اینترنت رو میشناسه، اطلاعاتش رو در این زمینه به روز نگه میداره، و تلاش مستمر رو فراموش نمیکنه.

در چه زمینه هایی میشه کسب درآمد اینترنتی داشت؟

خب این سوالیه که پاسخ بهش نقش کلیدی در کسب و کارتون داره. که پاسخ این سوال شما رو شگفت زده میکنه. شما در هر کسب و کاری که باشین حتی اگه حوزه کاریتون فروش محصولات فیزیکی باشه، یا بدون محصول بخواین کسب درآمد اینترنتی داشته باشین، یا حتی با خدمتی که ارائه میدین، میتونین به وسیله اینترنت در همون کسب و کار کسب درآمد اینترنتی داشته باشین. پس خیلی مهمه که حوزه کاریتون رو با علاقه انتخاب کنین که از کارتون لذت ببرین. بعد از انتخاب حوزه کاریتون قدم بعدی کسب تخصص و مهارت در اون حوزه هست. بدون تخصص و مهارت نمیتونین انتظار داشته باشین که کسب و کارتون موفق بشه و شکست نخوره.

بسته به حوزه کاری که انتخاب میکنین میتونین یک یا چند بستر متفاوت رو برای کارتون انتخاب کنین. مثلا اگر در حوزه فروش محصول فیزیکی مثل کیف و کفش فعال هستین میتونین پیج اینستاگرامی، وبسایت و کانال تلگرامی رو به عنوان بستر اینترنتیتون انتخاب کنین. بهتره که در مورد کانال های ارتباط با مشتریتون دقت لازم رو داشته باشین. به عنوان یه فریلنسر هم میتونین کسب درآمد اینترنتی داشته باشین. همین الان مقاله کسب درآمد از فریلنسری رو مطالعه کنین. هر اطلاعاتی که از شروع تا پایان کار به صورت فریلنسری رو نیاز دارین به همراه مشاغل مختلف فریلنسری و میزان درآمد اون ها براتون توضیح دادیم.

10 راه برای کسب درآمد اینترنتی

در مقاله 10 راه برای کسب درآمد اینترنتی، ده ایده کسب درآمد اینترنتی مطمئن رو بهتون معرفی کردیم. که عنوان هاشون رو در زیر براتون آوردیم.

  1. ایجاد یک وب سایت و استفاده از بازاریابی معرف (افیلیت مارکتینگ)
  2. راه اندازی و رشد یک استارت آپ برای کسب درآمد اینترنتی
  3. برنامه نویسی و فروش نرم افزار
  4. ایده چهارم کسب درآمد اینترنتی: راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی و فروش محصولات فیزیکی
  5. راه دیگر برای کسب درآمد اینترنتی: آزادکاری (فریلنسری) کنید و خدمات خود را بفروشید
  6. ششمین ایده شغل اینترنتی: مربیگری آنلاین را شروع کنید و مشاوره خود را بفروشید
  7. دوره‌های آموزشی بسازید و کسب درآمد اینترنتی خود را آغاز کنید
  8. برای سرگرمی و آموزش یک کانال یوتیوب راه اندازی کنید (ایده ای جذاب برای کسب درآمد اینترنتی)
  9. یک پادکست ضبط کنید و داستان‌های الهام بخش تعریف کنید
  10. محصولاتتان را در فروشگاه‌ های آنلاین معروف بفروشید

برای کسب درآمد اینترنتی چقدر سرمایه نیاز هست؟

خیلی از ما ها توانایی ها و ایده های بسیار خوبی برای شروع کار داریم. اما متاسفانه کارهامون در حد ایده میمونه و یا استعدادمون به هدر میره. چون سرمایه لازم برای به ثمر نشوندن ایده و استعدادمون رو نداریم. خبر خوب اینه که کسب درآمد اینترنتی به سرمایه نیاز نداره و یا بعضا سرمایه کمی نیاز داره. بنابراین با خیال آسوده، تمام تلاشتون رو در جهت انجام کار و آموزش به کار بگیرین تا به موفقیت برسین.

مزایای کسب درآمد اینترنتی

مزایای کسب درآمد اینترنتی

3 مزیت دیگر

یکی از روش های بازاریابی که به صورت رایگان توسط گوگل براتون انجام میشه، بهینه سازی سایت یا سئوی سایت هست. سئو (SEO) مخفف Search Engine Optimization (بهینه سازی سایت) که به موتورهای جستجو کمک می کنه. این روش باعث میشه که بعد از اینکه مخاطب ها کلیدواژه مرتبط با محتوا یا محصول شما رو سرچ می کنن، وبسایت شما در صفحه اول سرچ نشون داده میشه و کاربران زیاد و نامحدودی از این طریق وارد سایتتون میشن. فقط کافیه اصول بهینه سازی و سئوی سایت رو مطالعه کنین و در طراحی سایت و نوشتن محتواهای سایتتون اون ها رو به کار بگیرین و رعایت کنین تا در صفحه اول گوگل نمایش داده بشین.

معایب کسب درآمد اینترنتی

دیگر ایراد های کسب درآمد اینترنتی

بنابراین برای کسب درآمد اینترنتی مطمئن باید این ایرادها رو بشناسیم و سعی کنیم به خوبی اون ها رو رفع کنیم.

چطوری می تونم خودم سایت طراحی کنم؟

چطوری میتونم خودم سایت طراحی کنم؟

اگه برنامه نویسی و کدنویسی بلد نیستین اصلا نگران نباشین. نیازی به هزینه های بسیار بالا برای طراحی وبسایت ندارین. درسته که برنامه نویس ها به صورت تخصصی این کار رو براتون انجام میدن اما شما میتونین با استفاده از سایت ساز های (Website Builders) مختلفی که برخی از اون ها رایگان هم هست، وبسایت خودتون رو کاملا حرفه ای طراحی کنید. از جمله وبسایت سازهایی که میتونین به راحتی دسترسی داشته باشین: wordpress، Wix، Jomla، Square space و کلی وبسایت ساز دیگه وجود دارن که امکان ساخت سایت حرفه ای رو بدون نیاز به برنامه نویسی و کدنویسی براتون فراهم میکنن. البته باید به این نکته هم توجه کنین که قطعا نسخه های پولی امکانات و کیفیت بهتری در اختیارتون قرار میدن، اما باز هم با هزینه کمتر می تونین به راحتی در کمتر از یه روز وب سایتتونو راه اندازی کنین.

WordPress

آسون ترین و بهترین سایت ساز حرفه ای WordPress که هم رایگانه و هم از زبان فارسی پشتیبانی میکنه، امکان ساخت هر سایتی که مد نظرتون باشه رو براتون فراهم میکنه و امنیت بالایی هم داره. جالبه بدونین 34 درصد سایت ها در سراسر دنیا با ورد پرس ساخته شدن و این آمار در ایران به 89 درصد میرسه. بنابراین برای کسب درآمد اینترنتی مطمئن میتونین روی این برنامه حساب کنین.

Wix

مناسب برای وبسایت های وبلاگ نویسی، فروشگاه های محدود و کوچیک.

Square space

این وبسایت ساز، قالب های آماده زیادی داره که به راحتی میتونین طبق سایت طراحی مورد نظرتون اون ها رو شخصی سازی کنین. مناسب برای فروشگاه های اینترنتی و آژانس های مسافرتیه.

نمودار سایت های توزیع شده با cms ها

در نهایت پیشنهاد میکنیم اگه زمان کافی برای طراحی سایت به صورت برنامه نویسی رو ندارین بهتره از سایت ساز ها استفاده کنین. یا از یه برنامه نویس یا شرکت هایی که این کار رو انجام میدن کمک بگیرین. که البته دو گزینه آخر مستلزم هزینه ست.

چند نکته برای موفقیت در کسب درآمد اینترنتی

1. استراتژی و تقویم محتوا داشته باشین

حتما از قبل هدفتون رو تعیین کنین. بدونین چه کاری رو با چه هدفی و در چه زمانی قراره انجام بدین. بدونین که این اهداف چطوری قراره موفقیتتون رو تضمین کنه. بنابراین هر چقدر این برنامه ریزی رو برای خودتون روشن تر کنین به موفقیت نزدیک تر میشین.

2. آموزش و به روز رسانی خودتون رو فراموش نکنین

 همونطور که قبلا گفتیم برای رسیدن به کسب درآمد اینترنتی بعد از اینکه مسیرتون رو انتخاب کردین باید مهارت و تخصص لازم رو تو اون زمینه کسب کنین و حرفه ای بشین. علاوه بر این دنیا هر روز در حال پیشرفته. شما باید اطلاعاتتون رو در زمینه ای که تخصص به دست آوردین و حرفه ای شدین به روز نگه دارین. که بتونین خدماتتون رو هم بهتر و بهتر ارائه بدین. در نهایت باعث بشین مخاطب شما رو انتخاب کنه و مخاطب های زیادی رو به این وسیله جذب میکنین.

3. دیجیتال مارکتینگ (بازاریابی دیجیتالی)

ممکنه که شما خدمات با کیفیتی ارائه بدین؛ اما نتونسته باشین توسط مخاطبین در فضای گسترده اینترنت دیده بشین و تو این بازار مشتریاتون رو پیدا کنین. در این مورد هم گفتیم که راه هایی وجود داره و سئو سازی سایت رو توضیح دادیم. اما نکته ای که باید به اون توجه کنین اینه که فضای اینترنت هم در حال پیشرفته.  هر روز روش های جدیدتری رو شاهد هستیم. پس در این زمینه هم باید اطلاعاتتون رو به روز نگه دارین. باید بازاریابی اینترنتیتون رو مطابق با آخرین روش ها برای کسب درآمد ینترنتی انجام بدین.

4. خدمات و یا محصولات رو در سایت طبقه بندی کنین

یکی از ویژگی های وبسایت های حرفه ای طبقه بندی و دسته بندی محصولاته. به عنوان مثال به دیجی کالا به عنوان یه وبسایت فروشگاهی حرفه ای نگاه کنین. دسته بندی بر اساس محصولات و مخاطبین خودش داره و علاوه بر بهتر دیده شدن خدمات و محصولات، خوانایی بیشتری به سایت داده و دسترسی ساده تری رو ارائه کرده.

5. یونیک و خاص باشید

قطعا شما تنها کسی نیستین که به دنبال کسب درآمد اینترنتیه و این آموزش ها رو دنبال میکنه، رقبای شما هر لحظه در کمین هستن و نهایت تلاششون رو برای بهتر شدن انجام میدن و این اصول و آموزش ها رو اجرا میکنن. بنابراین باید به دنبال ویژگی باشید که بقیه ندارن و به وسیله اون خودتون رو از بقیه متمایز کنین.

6. به صورت مرتب، آنالیز و تحلیل سایتتون رو انجام بدین

 هر کسب و کاری روش های مخصوص خودش رو برای آنالیز و تحلیل داره و شما باید با ابزار ها و روش های مختلف تحلیل آشنا باشین، تا بتونین آنالیز مناسبی داشته باشین و طبق اون دوباره برنامه ریزی کنین و تقویم محتوایی بنویسین. باید با گوگل آنالیتیکس، وب مستر، آنالیز محلی و زمانی بر روی سایت، الکسا، نرخ تعامل، تعداد بازدید های سایت، تعداد فالوورها آشنا باشین تا بتونین آنالیز مناسبی داشته باشین و طبق اون برنامه ریزی کنین.

آنالیز و تحلیل

روش های بازاریابی اینترنتی

به صورت زنجیره ای بازاریابی کنین

در این روش کاربرانی ک در سایت های دیگه (که معمولا پربازدید هستن) بر حسب نیازشون با محصول و خدمت شما آشنا میشن از طریق لینکی که در اون سایت ها قرار داره وارد وب سایت شما میشن. مزیت بزرگ این روش اینه که زمانی که بازدید کننده داشته باشین برای این بازاریابی هزینه میکنین و در غیر اینصورت هزینه ای براتون نداره و چیزی از دست ندادین.

ایمیل یا پست الکترونیکی

با داشتن آدرس ایمیل ها به صورت فرد به فرد بازاریابی میکنین. استفاده از ایمیل برای بازاریابی بسیار مقرون به صرفه، هدفمند و موثر هست و امکان پیگیری فرد به فرد رو فراهم میکنه و در زمان هم صرفه جویی میکنه.

تبلیغات در موتور های جستجوی گوگل

یکی از روش های بازاریابی اینترنتی که باید بسیار جدی گرفته بشه تبلیغات در موتور های جستجو هست. اگر به درستی از این روش استفاده کنین، زمانی که کاربر کلیدواژه ای رو در گوگل جستجو میکنه، وبسایت شما به عنوان نتیجه در صفحه اول نمایش داده میشه و بازدید های سایت شما بالا میره. با تکنیک های بهینه سازی و سئوی سایت آشنا شین و روی وب سایتتون به خوبی و به صورت حرفه ای کار کنین تا به این سطح برسین و گوگل به رایگان وب سایت شما رو در صفحه اول به نمایش بزاره.

دوباره تارگت گرفتن Retargeting

در روش دوباره تارگت گرفتن به این صورت عمل میشه؛ وقتی مشتری شما برای اولین بار وارد پیج شما میشه، خدمات یا محصولی رو سرچ میکنه. تمام چیزهایی که بازدید میکنه، تمامی این اطلاعات ذخیره میشه. دفعات بعدی که کاربر وارد سایت میشه این اطلاعات دوباره بازیابی شده و محصولات و خدمات مشابه به اون پیشنهاد نمایش داده میشه. این سبب میشه مشتری هم حس رضایت داشته باشه. چرا که مربوط به علاقه مندی ها و نیازهاشه و هم احتمال فروش رو بالا میبره. فیسبوک و گوگل در سطح گسترده ای این کار رو انجام میدن. و تبلیغات هماهنگ با سلیقه مشتری رو براش نمایش میدن.

استفاده از شبکه های اجتماعی برای بازاریابی اینترنتی

امروزه افراد با هر سن و سالی به شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام، تلگرام، یوتیوب، فیسبوک و توییتر دسترسی دارن. این افراد روزانه مدت زمان زیادی رو در این شبکه ها سپری میکنن. بنابراین بستر بسیار مناسبی فراهم شده و افراد زیادی به خودی خود در این شبکه ها جمع شدن. حالا تنها کاری که باید انجام بدین اینه که در این شبکه ها دیده شین. با داشتن یه صفحه بسیار قوی (که حتما لینک وب سایتتون هم باید در اون قرار بدین) و دادن تبلیغ به پیج های پر بازدید شانس خودتون رو برای دیده شدن بالا ببرین.

شبکه های اجتماعی

کلام آخر

حالا میدونم حتی اگه ایده ای برای کسب درآمد اینترنتی نداشتین الان دیگه دارین و تو ذهنتونه که هرچه سریع تر روی سئوی سایتتون کار کنین و کسب درآمد اینترنتی مطمئن رو تجربه کنین. امیدوارم که مطالب فوق العاده کاربردی این مقاله به دردتون خورده باشه.

برای دریافت مطالب جدید در پیج اینستاگرام و کانال تلگرام جاوید مقدم عضو شوید.

حتما نظراتتون رو زیر این مطلب برامون بنویسید.

 

دیدگاهتان را بنویسید